Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İŞKUR, Dolandırıcılara Karşı Uyarıda Bulundu

GÜNCEL 20.04.2018 - 13:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İŞKUR, Dolandırıcılara Karşı Uyarıda Bulundu

İŞKUR Nevşehir İl Müdürlüğü kendilerine İŞKUR aracılığıyla iş bulma vaadiyle yaklaşan kişilere itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulundu.
  İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından son günlerde iş vaadiyle vatandaşların dolandırılmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada İŞKUR İl Müdürlüğü olarak hiçbir vatandaştan para talep edilmemekte olup iş vaadiyle kendilerini dolandırmak isteyenlere karşı uyarıda bulundu.   İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şu şekilde;   “Bazı kimliği belirsiz kişilerce, Kurumumuzun ismi kullanılarak kurs, toplum yararına program, engelli veya eski hükümlü projelerimiz, işe yerleştirme vb. gibi diğer faaliyetlerimizden yararlandırma karşılığı vatandaşlarımızdan para talep edildiği, art niyetle menfaat sağlanmaya çalışıldığı duyumları alınmış olup, vatandaşlarımızın duyguları istismar edilmek suretiyle dolandırılmaya çalışıldıkları anlaşılmıştır. Türkiye İş Kurumu hizmetlerinin tamamı ücretsiz olup vatandaşlarımızdan hiçbir şekilde para talep edilmemektedir. Kurumumuzun ismini kullanarak menfaat sağlamaya çalışanlarla ilgili Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüzce gerekli işlemleri başlatacağımızı ve konunun takipçisi olacağımızı belirtir, Vatandaşlarımızın olağan iletişim vasıtaları ile kurumumuz ile irtibata geçilmeksizin yapılan bu tür sahte taleplere itibar etmemesi, bu gibi durumlarda ivedilikle kolluk birimlerimize bilgi vermesini rica ederiz.”
İŞKUR Nevşehir İl Müdürlüğü kendilerine İŞKUR aracılığıyla iş bulma vaadiyle yaklaşan kişilere itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulundu.

 

İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından son günlerde iş vaadiyle vatandaşların dolandırılmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada İŞKUR İl Müdürlüğü olarak hiçbir vatandaştan para talep edilmemekte olup iş vaadiyle kendilerini dolandırmak isteyenlere karşı uyarıda bulundu.

 

İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

 

“Bazı kimliği belirsiz kişilerce, Kurumumuzun ismi kullanılarak kurs, toplum yararına program, engelli veya eski hükümlü projelerimiz, işe yerleştirme vb. gibi diğer faaliyetlerimizden yararlandırma karşılığı vatandaşlarımızdan para talep edildiği, art niyetle menfaat sağlanmaya çalışıldığı duyumları alınmış olup, vatandaşlarımızın duyguları istismar edilmek suretiyle dolandırılmaya çalışıldıkları anlaşılmıştır.

Türkiye İş Kurumu hizmetlerinin tamamı ücretsiz olup vatandaşlarımızdan hiçbir şekilde para talep edilmemektedir. Kurumumuzun ismini kullanarak menfaat sağlamaya çalışanlarla ilgili Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüzce gerekli işlemleri başlatacağımızı ve konunun takipçisi olacağımızı belirtir, Vatandaşlarımızın olağan iletişim vasıtaları ile kurumumuz ile irtibata geçilmeksizin yapılan bu tür sahte taleplere itibar etmemesi, bu gibi durumlarda ivedilikle kolluk birimlerimize bilgi vermesini rica ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.