Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hestourex Fuarı Sona Erdi

TURİZM 11.04.2018 - 13:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hestourex Fuarı Sona Erdi

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen “Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm” konuları üzerine odaklanan uluslararası nitelikli Hestourex Fuarı 5-8 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.
  Dünyanın pek çok yerindeki sağlık, spor ve alternatif turizm sektörü temsilcilerini bir araya getiren Türkiye’nin ilk ve tek platformu olma özelliği taşıyan Fuar’a Ahiler Kalkınma Ajansı da bir stantla katıldı. Fuar, Ajans personelinin yanı sıra bölgeden turizm acenteleri temsilcileri, termal tesis yöneticileri, kaya tuzu işletmelerinin yöneticileri ve İl Kültür ve Turizm İl Müdürlükleri temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.      Ahiler Kalkınma Ajansı’nın fuar standı; aralarında Güney Kore, Çin Halk Cumhuriyeti, Azerbaycan, Almanya, Rusya, Kazakistan gibi pek çok yabancı ülkelerden gelen katılımcılar tarafından ziyaret edildi. Bu ülkelerden gelen alım heyetleri ile ikili görüşmeler (B2B) gerçekleştirildi.   Ayrıca Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da AHİKA standını ziyaret ederek, Ahiler Kalkınma Ajansı’na katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Bu yıl ikincisi düzenlenen ve Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen “Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm” konuları üzerine odaklanan uluslararası nitelikli Hestourex Fuarı 5-8 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Dünyanın pek çok yerindeki sağlık, spor ve alternatif turizm sektörü temsilcilerini bir araya getiren Türkiye’nin ilk ve tek platformu olma özelliği taşıyan Fuar’a Ahiler Kalkınma Ajansı da bir stantla katıldı. Fuar, Ajans personelinin yanı sıra bölgeden turizm acenteleri temsilcileri, termal tesis yöneticileri, kaya tuzu işletmelerinin yöneticileri ve İl Kültür ve Turizm İl Müdürlükleri temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.   

 

Ahiler Kalkınma Ajansı’nın fuar standı; aralarında Güney Kore, Çin Halk Cumhuriyeti, Azerbaycan, Almanya, Rusya, Kazakistan gibi pek çok yabancı ülkelerden gelen katılımcılar tarafından ziyaret edildi. Bu ülkelerden gelen alım heyetleri ile ikili görüşmeler (B2B) gerçekleştirildi.

 

Ayrıca Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da AHİKA standını ziyaret ederek, Ahiler Kalkınma Ajansı’na katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.