Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediyesi Tekerlekli Sandalye Yardımında Bulundu

BELEDİYELER 11.04.2018 - 10:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediyesi Tekerlekli Sandalye Yardımında Bulundu

Ürgüp Belediyesinden talepte bulunan üç engelli vatandaşa iki tekerlekli ve bir adet akülü engelli aracı verildi.
  İhtiyacı olduğu tespit edilen üç aileye Ürgüp Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.   Aileleri evlerinde ziyarete ederek taleplerini ulaştıran Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Sosyal belediyecilik anlamında engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmanın gayreti içersindeyiz. Belediyemizden talepte bulunan 3 engelli kardeşimizin araç ihtiyacını karşıladık. Onlara özgü hazırlanan bu araçlarla ömürlerinin bundan sonra kalan yaşamlarını daha da kolay geçirmelerini temenni ediyoruz” dedi.   Tekerlekli sandalye yardımı yapılan engelli vatandaş: ”Başta Fahri Başkanıma ve bu yardımı yapan Belediye Yetkililerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatımda gideceğim yerlere ve özellikle okuluma daha kolay gidebileceğim.”şeklinde konuştu.
Ürgüp Belediyesinden talepte bulunan üç engelli vatandaşa iki tekerlekli ve bir adet akülü engelli aracı verildi.

 

İhtiyacı olduğu tespit edilen üç aileye Ürgüp Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

 

Aileleri evlerinde ziyarete ederek taleplerini ulaştıran Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Sosyal belediyecilik anlamında engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmanın gayreti içersindeyiz. Belediyemizden talepte bulunan 3 engelli kardeşimizin araç ihtiyacını karşıladık. Onlara özgü hazırlanan bu araçlarla ömürlerinin bundan sonra kalan yaşamlarını daha da kolay geçirmelerini temenni ediyoruz” dedi.

 

Tekerlekli sandalye yardımı yapılan engelli vatandaş: ”Başta Fahri Başkanıma ve bu yardımı yapan Belediye Yetkililerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatımda gideceğim yerlere ve özellikle okuluma daha kolay gidebileceğim.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.