Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te Yeni Hizmet Araçları İçin Kurban Kesildi

BELEDİYELER 09.04.2018 - 14:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te Yeni Hizmet Araçları İçin Kurban Kesildi

Ürgüp Belediyesine kazandırılan son model iki hizmet aracı için kurban kesilerek, araçların kazasız belasız kullanılması için dua edildi.
  Ürgüp Belediyesi tarafından temin edilen itfaiye ve sulama tankeri araçlarının hizmete alımı dolayısıyla kurban kesildi. Kurban kesimiyle edilen dualarla kaza ve belaların def edilmesi temenni edildi.   Törende konuşan Başkan Fahri Yıldız, “Halkımıza daha iyi bir hizmet vermek için 2009 yılından bu zamana kadar belediyemize kazandırdığımız yeni araçlar her gün hizmete devam ederken, temin ettiğimiz yeni araçların da Allah’ın izniyle halkımıza kazasız belasız iyi bir hizmet vermesini temenni ediyorum” dedi.   Törene Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın yanı sıra, Garaj Amiri Ramazan Başdeli ve Belediye Personeli ile Din Görevlileri katıldı.
Ürgüp Belediyesine kazandırılan son model iki hizmet aracı için kurban kesilerek, araçların kazasız belasız kullanılması için dua edildi.

 

Ürgüp Belediyesi tarafından temin edilen itfaiye ve sulama tankeri araçlarının hizmete alımı dolayısıyla kurban kesildi. Kurban kesimiyle edilen dualarla kaza ve belaların def edilmesi temenni edildi.

 

Törende konuşan Başkan Fahri Yıldız, “Halkımıza daha iyi bir hizmet vermek için 2009 yılından bu zamana kadar belediyemize kazandırdığımız yeni araçlar her gün hizmete devam ederken, temin ettiğimiz yeni araçların da Allah’ın izniyle halkımıza kazasız belasız iyi bir hizmet vermesini temenni ediyorum” dedi.

 

Törene Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın yanı sıra, Garaj Amiri Ramazan Başdeli ve Belediye Personeli ile Din Görevlileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.