Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Kulüp Yönetiminden Ünver'e Teşekkür Ziyareti

SPOR 09.04.2018 - 14:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Kulüp Yönetiminden Ünver'e Teşekkür Ziyareti

Dün Ceyhanspor deplasmanında elde ettiği 3-1’lik galibiyet ile Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta şampiyonluğu elde ederek, 3. Lig için play- off müsabakalarına katılmayı hak eden Nevşehir spor ‘da, kulüp başkanı Salih Dirikoç başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Belediye Başkaın Hasan Ünver’e teşekkür ziyaretinde bulundular.
  Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ziyarette yaptığı konuşmada, Nevşehirspor’un elde ettiği şampiyonlukta Belediye Başkanı Ünver’in büyük desteğinin olduğunu belirtti. Dirikoç ‘ Belediye Başkanımız, 2017-2018 sezonunun başlamasıyla birlikte Nevşehirspor’a ciddi katkılar sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Elde edilen bu başarılı sonuçlarda Belediye Başkanımız Hasan Ünver’, maddi ve manevi olarak bizlere büyük yardımlarda bulundu. Diğer sivil toplum teşkilatlarımızın yanı sıra oda, dernek gibi kuruluşlar ve taraftarlarımızın destekleri ile yıllardan beri özlediğimiz şampiyonluğa, futbolcularımız ve teknik kadromuzun da uyum içerisinde olması ile kavuştuk. Bizlere bu büyük haklı sevinci yaşatanları Nevşehirspor kulübü olarak hiçbir zaman unutmayacağız. Önümüzdeki günlerde belirlenecek bir takvime göre de play- off mücadelesi ile 3. Liğe çıkmak en büyük hedefimiz.” dedi. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, BAL ligindeki tek temsilcimiz Nevşehirspor’ un elde ettiği şampiyonluğun sevinci içerisinde olduklarını belirterek, bu sevinci kendilerine yaşatan futbolcu, teknik kadro ve kulüp yönetimini tebrik etti. Ünver : “ Nevşehirspor sezonunun başlamasıyla birlikte kendine bir hedef belirledi ve bu hedefte nihai sonuç olan şampiyonluktu. Buna inanan genç bir kadro,taraftarlarının da yakın ilgi ve desteği ile bu mutlu sona ulaştı. Bizler bu şehrin idarecileri olarak her zaman Nevşehirspor’un yanında olduk ve bundan sonraki süreçte de şehrimizin futbol ligindeki temsilcisi Nevşehirspor’a gereken desteği vereceğiz. AK Parti Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz,Murat Göktürk,Ebubekir Gizligider,AK Parti İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanımız Edip Avşar ile partimizin diğer yönetim organlarının temsilcileri de her daim Nevşehirspor’un yanında oldular. İnanıyorum ki Nevşehirspor, önümüzdeki günlerde yapılacak play –off müsabakalarıyla yıllardan beri özlediği 3. Lige yükselen 9 takım içerisinde yerini alacaktır” dedi.
Dün Ceyhanspor deplasmanında elde ettiği 3-1’lik galibiyet ile Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta şampiyonluğu elde ederek, 3. Lig için play- off müsabakalarına katılmayı hak eden Nevşehir spor ‘da, kulüp başkanı Salih Dirikoç başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Belediye Başkaın Hasan Ünver’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

 

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ziyarette yaptığı konuşmada, Nevşehirspor’un elde ettiği şampiyonlukta Belediye Başkanı Ünver’in büyük desteğinin olduğunu belirtti. Dirikoç ‘ Belediye Başkanımız, 2017-2018 sezonunun başlamasıyla birlikte Nevşehirspor’a ciddi katkılar sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Elde edilen bu başarılı sonuçlarda Belediye Başkanımız Hasan Ünver’, maddi ve manevi olarak bizlere büyük yardımlarda bulundu. Diğer sivil toplum teşkilatlarımızın yanı sıra oda, dernek gibi kuruluşlar ve taraftarlarımızın destekleri ile yıllardan beri özlediğimiz şampiyonluğa, futbolcularımız ve teknik kadromuzun da uyum içerisinde olması ile kavuştuk. Bizlere bu büyük haklı sevinci yaşatanları Nevşehirspor kulübü olarak hiçbir zaman unutmayacağız. Önümüzdeki günlerde belirlenecek bir takvime göre de play- off mücadelesi ile 3. Liğe çıkmak en büyük hedefimiz.” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, BAL ligindeki tek temsilcimiz Nevşehirspor’ un elde ettiği şampiyonluğun sevinci içerisinde olduklarını belirterek, bu sevinci kendilerine yaşatan futbolcu, teknik kadro ve kulüp yönetimini tebrik etti.

Ünver : “ Nevşehirspor sezonunun başlamasıyla birlikte kendine bir hedef belirledi ve bu hedefte nihai sonuç olan şampiyonluktu. Buna inanan genç bir kadro,taraftarlarının da yakın ilgi ve desteği ile bu mutlu sona ulaştı. Bizler bu şehrin idarecileri olarak her zaman Nevşehirspor’un yanında olduk ve bundan sonraki süreçte de şehrimizin futbol ligindeki temsilcisi Nevşehirspor’a gereken desteği vereceğiz. AK Parti Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz,Murat Göktürk,Ebubekir Gizligider,AK Parti İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanımız Edip Avşar ile partimizin diğer yönetim organlarının temsilcileri de her daim Nevşehirspor’un yanında oldular. İnanıyorum ki Nevşehirspor, önümüzdeki günlerde yapılacak play –off müsabakalarıyla yıllardan beri özlediği 3. Lige yükselen 9 takım içerisinde yerini alacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.