Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirsporlu Taraftarlardan Yanar’a Sevgi Seli

SİYASET 09.04.2018 - 13:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirsporlu Taraftarlardan Yanar’a Sevgi Seli

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehirspor’un Ceyhanspor ile mücadelesinde taraftarlardan büyük ilgi gördü.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehirspor’un Ceyhanspor ile deplasmanda oynadığı maçta ta tribündeki yerini alması Nevşehirspor taraftarlarından büyük alkış aldı. Ceyhan-Nevşehirspor maçı öncesinde tribünlere çağrılan AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar taraftarların büyük ilgisiyle karşılaştı. AK Parti İl Başkanı Yanar maçta ise Nevşehirspor’un her atağında büyük bir heyecan içerisinde olduğu gözlemlenirken maç sonrasında ise Nevşehirsporlu futbolcuları, yönetimi v teknik heyeti tek tek tebrik etti.   Nevşehirspor’un Ceyhan deplasmanında ki şampiyonluk mücadelesinde ise gözler diğer siyasi parti İl başkanlarını da aradı.  
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehirspor’un Ceyhanspor ile mücadelesinde taraftarlardan büyük ilgi gördü.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehirspor’un Ceyhanspor ile deplasmanda oynadığı maçta ta tribündeki yerini alması Nevşehirspor taraftarlarından büyük alkış aldı. Ceyhan-Nevşehirspor maçı öncesinde tribünlere çağrılan AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar taraftarların büyük ilgisiyle karşılaştı. AK Parti İl Başkanı Yanar maçta ise Nevşehirspor’un her atağında büyük bir heyecan içerisinde olduğu gözlemlenirken maç sonrasında ise Nevşehirsporlu futbolcuları, yönetimi v teknik heyeti tek tek tebrik etti.

 

Nevşehirspor’un Ceyhan deplasmanında ki şampiyonluk mücadelesinde ise gözler diğer siyasi parti İl başkanlarını da aradı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.