Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

7. Sınıflar Nevşehir İl Birincisi de Kardelenli Oldu

EĞİTİM 09.04.2018 - 10:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

7. Sınıflar Nevşehir İl Birincisi de Kardelenli Oldu

Özel Okullar Bursluluk Sınavları 7. Sınıflar İl Birincisi de Özel Kardelen Ortaokuluna kayıt yaptırdı.
  Mart ayı içinde İlimizde yapılan Özel Okullar Bursluk Sınavlarında Kardelen Koleji yoğun katılım yanı sıra sınavların ciddiyeti ve soru seviyesi ile büyük takdir toplarken sınav sorularına göre yoğun kayıt almaya da devam ediyor.   Bursluluk sınavlarının 6. Ve 8. Sınıf İl Birincilerinin ve çok sayıda dereceli öğrencinin kendi öğrencileri olduğunu açıklayan Özel Kardelen Ortaokulu Faruk Çamcı, bursluluk sınavlarını sonrasında yoğun bir kayıt talebiyle karşılaştıklarını açıkladı.   Bu çerçeve de bursluluk sınavları 7. Sınıflar il birincisi Pınar Aktepe’nin de gelecek yılı beklemeden şimdiden Kardelen Ortaokuluna kayıt olduğunu ve derslerine başladığını belirten Çamcı, Pınar Aktepe’yi yetiştiren velisine ve öğretmenlerine teşekkür ettiklerini belirtti.
Özel Okullar Bursluluk Sınavları 7. Sınıflar İl Birincisi de Özel Kardelen Ortaokuluna kayıt yaptırdı.

 

Mart ayı içinde İlimizde yapılan Özel Okullar Bursluk Sınavlarında Kardelen Koleji yoğun katılım yanı sıra sınavların ciddiyeti ve soru seviyesi ile büyük takdir toplarken sınav sorularına göre yoğun kayıt almaya da devam ediyor.

 

Bursluluk sınavlarının 6. Ve 8. Sınıf İl Birincilerinin ve çok sayıda dereceli öğrencinin kendi öğrencileri olduğunu açıklayan Özel Kardelen Ortaokulu Faruk Çamcı, bursluluk sınavlarını sonrasında yoğun bir kayıt talebiyle karşılaştıklarını açıkladı.

 

Bu çerçeve de bursluluk sınavları 7. Sınıflar il birincisi Pınar Aktepe’nin de gelecek yılı beklemeden şimdiden Kardelen Ortaokuluna kayıt olduğunu ve derslerine başladığını belirten Çamcı, Pınar Aktepe’yi yetiştiren velisine ve öğretmenlerine teşekkür ettiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.