Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya'yı Ne Zaman Temiz Tutacağız?

TURİZM 06.04.2018 - 08:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya'yı Ne Zaman Temiz Tutacağız?

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya bölgesini ne yazık ki koruyamamaya devam ediyoruz.
  Her yıl yaklaşık 1 buçuk milyon yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Kapadokya bölgesini ne yazık ki özellikle yerli turistler adeta bölgenin her yerine çöp atıkları bırakıp gidiyor. Özellikle sabahın erken saatlerinde sıcak hava balon turlarını izlemek için Aşıklar tepesine giden yerli ve yabancı turistler sabahın erken saatlerinde gördükleri manzara karşısında şok yaşıyorlar. Özellikle yerli turistlerin dünyada eşi benzeri olmayan Kapadokya bölgesine gelişi güzel çöp atıklarını attıkları dikkatlerden kaçmazken ne zaman böylesine önemli bir değere sahip çıkmaya başlayacağız acaba sorusunu akıllara getirdi.   Unutmayın dünyada başka Kapadokya yok.
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya bölgesini ne yazık ki koruyamamaya devam ediyoruz.

 

Her yıl yaklaşık 1 buçuk milyon yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Kapadokya bölgesini ne yazık ki özellikle yerli turistler adeta bölgenin her yerine çöp atıkları bırakıp gidiyor. Özellikle sabahın erken saatlerinde sıcak hava balon turlarını izlemek için Aşıklar tepesine giden yerli ve yabancı turistler sabahın erken saatlerinde gördükleri manzara karşısında şok yaşıyorlar. Özellikle yerli turistlerin dünyada eşi benzeri olmayan Kapadokya bölgesine gelişi güzel çöp atıklarını attıkları dikkatlerden kaçmazken ne zaman böylesine önemli bir değere sahip çıkmaya başlayacağız acaba sorusunu akıllara getirdi.

 

Unutmayın dünyada başka Kapadokya yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.