Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücülerden Yine Örnek Davranış

NEVŞEHİR 28.03.2018 - 09:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkücülerden Yine Örnek Davranış

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı şu günlerde ilginç bir çalışmaya imza attı. Bu ilginç çalışma Nevşehir’de büyük bir kesim tarafından ilgi ile karşılandı.
  Çevre ve hayvan dostu Ülkücüler, geçtiğimiz aylarda soğuk havadan hayvanların etkilenmemesi için doğaya yem bırakıp, şehrin farklı yerlerine barınaklar koymuşlardı. Ülkücüler, şimdi de hayvanların hayatta kalmaları için farklı bir yönteme imza attı. Hırdavatçılardan temin ettikleri plastik borulardan hayvan yemliği yapan Ülkücü gençler, Nevşehir’e ve Nevşehirliye küçük şeyler ile büyük işler yapılacağını kanıtladı.   Sadece 5 TL ile yüzlerce, belki binlerce hayvanın hayatı kurtulacağı bu çalışma sonucunda Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, hayvanların korunması konusunda büyük işler başardıklarına vurgu yaptı.   Ülkücüler olarak Çevre ve hayvan bilincini il genelin yaymayı amaçladıklarını ifade eden Ocak Başkanı Ali Türker, “Ocağımızın tüm birimleri bu konuya büyük hassasiyet gösteriyor. Hırdavatçılardan 5 TL karşılığında almış olduğumuz sadece 1 metrelik borudan 1 adet yemlik çıkmaktadır. O borulardan yaklaşık 35 adet şehrin farklı yerlerine konuldu. İçerisine ise yem doldurulduk. Kuşlar bu yemlerden yedikçe boruda ki yem aşağıda ki hazneye düşüyor. Yani yemlerin yere saçılması gibi bir olasılığı bulunmuyor. Nevşehir’de herkesi çevreye ve hayvanlara duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bizlere bu anlamlı çalışmada destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı şu günlerde ilginç bir çalışmaya imza attı. Bu ilginç çalışma Nevşehir’de büyük bir kesim tarafından ilgi ile karşılandı.

 

Çevre ve hayvan dostu Ülkücüler, geçtiğimiz aylarda soğuk havadan hayvanların etkilenmemesi için doğaya yem bırakıp, şehrin farklı yerlerine barınaklar koymuşlardı. Ülkücüler, şimdi de hayvanların hayatta kalmaları için farklı bir yönteme imza attı. Hırdavatçılardan temin ettikleri plastik borulardan hayvan yemliği yapan Ülkücü gençler, Nevşehir’e ve Nevşehirliye küçük şeyler ile büyük işler yapılacağını kanıtladı.

 

Sadece 5 TL ile yüzlerce, belki binlerce hayvanın hayatı kurtulacağı bu çalışma sonucunda Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, hayvanların korunması konusunda büyük işler başardıklarına vurgu yaptı.

 

Ülkücüler olarak Çevre ve hayvan bilincini il genelin yaymayı amaçladıklarını ifade eden Ocak Başkanı Ali Türker, “Ocağımızın tüm birimleri bu konuya büyük hassasiyet gösteriyor. Hırdavatçılardan 5 TL karşılığında almış olduğumuz sadece 1 metrelik borudan 1 adet yemlik çıkmaktadır. O borulardan yaklaşık 35 adet şehrin farklı yerlerine konuldu. İçerisine ise yem doldurulduk. Kuşlar bu yemlerden yedikçe boruda ki yem aşağıda ki hazneye düşüyor. Yani yemlerin yere saçılması gibi bir olasılığı bulunmuyor. Nevşehir’de herkesi çevreye ve hayvanlara duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bizlere bu anlamlı çalışmada destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.