Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelenler Tiyatro ile Hayalden Bir Dünya Kuruyor

EĞİTİM 28.03.2018 - 07:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenler Tiyatro ile Hayalden Bir Dünya Kuruyor

Nevşehir’in Öncü Eğitim Kurumu Kardelen Koleji öğrencilerine tiyatro sevgisini erken yaşta aşılamak amacıyla, drama dersleri, hafta sonu tiyatro kursları, çeşitli etkinliklerde piyeslere yer vererek sahne tozunu yutmalarını sağlıyor.
  Kardelen Koleji öğretmenleri, öğrencilerine Anaokulu’ndan itibaren tiyatroyu sevdirmeye çalışıyor. Tiyatronun yaşamın bir parçası olduğunu geçmişi, günümüzü, geleceği anlamamıza yardımcı olmasını insanlar arasında halkın içinden doğmuş bir sanat olduğunun hep iyiden güzelden, hoştan yana olduğunun vurgusu aşılanarak verilen eğitimler her zaman meyvesini veriyor.   Kardelen Koleji’nde gerçekleştirilen drama kursları ile öğrenciler eğitilirken düşündürülüyor. Tiyatronun insanlara beraber gülmek, beraber ağlamak, beraber düşünmek gibi insanca duyguları aşıladığını her fırsatta belirten öğretmenleri ile her alanda başarısını gösteren Kardelen Koleji öğrencileri tiyatro gibi sahne sanatlarında da başarısını gözler önüne seriyor. Nevşehir’de bir ilke imza atan 21 kişilik dev öğretmen kadrosu ile Kardelenli öğretmenler kendi hayatlarından fedakârlık göstererek çalıştıkları tiyatro oyunu ile seyirciden de tam not almıştı. Her alanda olduğu gibi kültür-sanat alanında da başarısı ile kendinden söz ettiren Kardelen Koleji Dünya Tiyatro Gününü de çeşitli etkinlikler ile kutladı.
Nevşehir’in Öncü Eğitim Kurumu Kardelen Koleji öğrencilerine tiyatro sevgisini erken yaşta aşılamak amacıyla, drama dersleri, hafta sonu tiyatro kursları, çeşitli etkinliklerde piyeslere yer vererek sahne tozunu yutmalarını sağlıyor.

 

Kardelen Koleji öğretmenleri, öğrencilerine Anaokulu’ndan itibaren tiyatroyu sevdirmeye çalışıyor. Tiyatronun yaşamın bir parçası olduğunu geçmişi, günümüzü, geleceği anlamamıza yardımcı olmasını insanlar arasında halkın içinden doğmuş bir sanat olduğunun hep iyiden güzelden, hoştan yana olduğunun vurgusu aşılanarak verilen eğitimler her zaman meyvesini veriyor.

 

Kardelen Koleji’nde gerçekleştirilen drama kursları ile öğrenciler eğitilirken düşündürülüyor. Tiyatronun insanlara beraber gülmek, beraber ağlamak, beraber düşünmek gibi insanca duyguları aşıladığını her fırsatta belirten öğretmenleri ile her alanda başarısını gösteren Kardelen Koleji öğrencileri tiyatro gibi sahne sanatlarında da başarısını gözler önüne seriyor. Nevşehir’de bir ilke imza atan 21 kişilik dev öğretmen kadrosu ile Kardelenli öğretmenler kendi hayatlarından fedakârlık göstererek çalıştıkları tiyatro oyunu ile seyirciden de tam not almıştı. Her alanda olduğu gibi kültür-sanat alanında da başarısı ile kendinden söz ettiren Kardelen Koleji Dünya Tiyatro Gününü de çeşitli etkinlikler ile kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.