Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NESİAD Başkanlığına Mustafa Ertaş Seçildi

NEVŞEHİR 31.01.2018 - 11:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NESİAD Başkanlığına Mustafa Ertaş Seçildi

Nevşehir Sanayici ve İş adamları Derneği (NESİAD)’de 2017 yılı Olağan Genel Kurul sonrası yeni Yönetim Kurulu göreve başladı.
  Nevşehir’de sanayici ve iş adamlarını temsil eden dernek olan NESİAD’da 30 Ocak tarihinde gerçekleştirilen 2017 yılı Olağan Genel Kurulu toplantısı sonucunda, derneğin yeni Yönetim Kurulu faaliyetlerine başladı.   Nevşehir’de sanayici ve iş adamlarını bir çatı altında toplayarak, meslek içi dayanışmayı sağlamayı amaçlayan NESİAD’ın 30 Ocak tarihinde gerçekleşen Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında yeni yönetimi belirlendi. Önceki yönetim yerini yeni iş adamlarına devretti. Yeni yönetim de başkanlık görevine Ertaş Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ertaş seçildi. NESİAD’ın başkan yardımcıları olarak Nev-Saç Yönetim Kurulu Üyesi Arif Öbekli ve OMS Makine Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kahraman seçildi.   NESİAD’ın yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: BMS traktör Abdullah Kahveci, Akyüzler Karoser Selim Daldiken, Organize Sanayi Bölge Müdürü Samet Kafalı, Avukat Muhammed Feyzi Aygün isimleri yer aldı.    NESiAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş, “ NESİAD’ın yeni yönetiminin hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağını söyledi. Sanayinin ve ticaretin her geçen gün yeniliklere açık bir şekilde ilerlemektedir. Bazı sanayi kuruluşları 4.0 teknolojisini kullanırken Nevşehirimiz de daha 2.0 ve 3.0 da olduğunu bu yüzden yeniliklere açık ve takip etmek zorunda olduğunu ifade eden ERTAŞ, “NESİAD olarak bizlere büyük görevler düşüyor. yeni dinamiklerle birlikte kendimizi  ve ticaretimizi geliştirmemiz gerekiyor. Biz yeni yönetimimizle birlikte sektörlerimizin daha iyi noktalara gelmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Yeni yönetimin Nevşehir’imize hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Nevşehir Sanayici ve İş adamları Derneği (NESİAD)’de 2017 yılı Olağan Genel Kurul sonrası yeni Yönetim Kurulu göreve başladı.

 

Nevşehir’de sanayici ve iş adamlarını temsil eden dernek olan NESİAD’da 30 Ocak tarihinde gerçekleştirilen 2017 yılı Olağan Genel Kurulu toplantısı sonucunda, derneğin yeni Yönetim Kurulu faaliyetlerine başladı.

 

Nevşehir’de sanayici ve iş adamlarını bir çatı altında toplayarak, meslek içi dayanışmayı sağlamayı amaçlayan NESİAD’ın 30 Ocak tarihinde gerçekleşen Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında yeni yönetimi belirlendi. Önceki yönetim yerini yeni iş adamlarına devretti. Yeni yönetim de başkanlık görevine Ertaş Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ertaş seçildi. NESİAD’ın başkan yardımcıları olarak Nev-Saç Yönetim Kurulu Üyesi Arif Öbekli ve OMS Makine Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kahraman seçildi.

 

NESİAD’ın yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: BMS traktör Abdullah Kahveci, Akyüzler Karoser Selim Daldiken, Organize Sanayi Bölge Müdürü Samet Kafalı, Avukat Muhammed Feyzi Aygün isimleri yer aldı.

  

NESiAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş, “ NESİAD’ın yeni yönetiminin hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağını söyledi. Sanayinin ve ticaretin her geçen gün yeniliklere açık bir şekilde ilerlemektedir. Bazı sanayi kuruluşları 4.0 teknolojisini kullanırken Nevşehirimiz de daha 2.0 ve 3.0 da olduğunu bu yüzden yeniliklere açık ve takip etmek zorunda olduğunu ifade eden ERTAŞ, “NESİAD olarak bizlere büyük görevler düşüyor. yeni dinamiklerle birlikte kendimizi  ve ticaretimizi geliştirmemiz gerekiyor. Biz yeni yönetimimizle birlikte sektörlerimizin daha iyi noktalara gelmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Yeni yönetimin Nevşehir’imize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.