Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Gol Oldu Yağdı

SPOR 28.01.2018 - 15:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Gol Oldu Yağdı

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta Gazi Stadyumunda oynanan maçta Nevşehirspor maçta 11-0 öndeyken rakip Belen Belediyespor sahadan çekildi.
  Gazi Stadyumunda oynanan Nevşehirspor, Belen Belediyespor maçın 75.dakikasında Belen Belediyesporlu futbolcuların sakatlık bahanesiyle çıkmasının ardından 6 kişi kaldı. Maçın orta hakemi ise Belen Belediyespor’un 6 kişi kalmasıyla maçı bitiren düdüğü çalarken Nevşehirspor maçta tam 11 gol kaydetti.   Temsilcimiz Nevşehirspor’da gol perdesini ilk kez 11’de sahaya çıkan Aydın Kuzu’nun maçın henüz 2.dakikasında kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra adeta rakibini defansa hapseden temsilcimiz Nevşehirspor’da goller art arda geldi. Temsilcimiz Nevşehirspor’un gollerini 2 ve 48.dakikalarda Aydın Kuzu, 18 ve 24.dakikada Furkan Yıldırım, 20 ve 25.dakikalarda Hakan Doğan, 33., 44., ve 64.dakikalarda Serdar Kılıç, 37.dakika Aykut Eren, 70.dakikada Hüseyin Civelek kaydetti.   Maçın 75.dakikasında ise Belen Belediyespor sahadan çekildi. 
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta Gazi Stadyumunda oynanan maçta Nevşehirspor maçta 11-0 öndeyken rakip Belen Belediyespor sahadan çekildi.

 

Gazi Stadyumunda oynanan Nevşehirspor, Belen Belediyespor maçın 75.dakikasında Belen Belediyesporlu futbolcuların sakatlık bahanesiyle çıkmasının ardından 6 kişi kaldı. Maçın orta hakemi ise Belen Belediyespor’un 6 kişi kalmasıyla maçı bitiren düdüğü çalarken Nevşehirspor maçta tam 11 gol kaydetti.

 

Temsilcimiz Nevşehirspor’da gol perdesini ilk kez 11’de sahaya çıkan Aydın Kuzu’nun maçın henüz 2.dakikasında kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra adeta rakibini defansa hapseden temsilcimiz Nevşehirspor’da goller art arda geldi. Temsilcimiz Nevşehirspor’un gollerini 2 ve 48.dakikalarda Aydın Kuzu, 18 ve 24.dakikada Furkan Yıldırım, 20 ve 25.dakikalarda Hakan Doğan, 33., 44., ve 64.dakikalarda Serdar Kılıç, 37.dakika Aykut Eren, 70.dakikada Hüseyin Civelek kaydetti.

 

Maçın 75.dakikasında ise Belen Belediyespor sahadan çekildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.