Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ürgüp'te Sokak Hayvanlarına Mama Bırakıldı

BELEDİYELER 27.01.2018 - 09:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te Sokak Hayvanlarına Mama Bırakıldı

Ürgüp Belediyesi soğuk ve karlı kış günlerinde sokak hayvanları için belirlenen noktalara mama bıraktı.
  Ürgüp'te Sokak hayvanları Rehabilitasyon merkezi tarafından kısırlaştırılarak tekrar doğaya bırakılan köpeklerin karlı kış günlerinde aç kalmaması için Köpek Bakım Evi ekipleri ilçe genelinde belirlenen noktalara mama bırakıldı.   Dışarıda yaşayan köpeklerin mevsim şartlarına göre beslenmelerinin önemli olduğunun altını çizen Ürgüp Belediyesi Bakım Evi Veterineri Havva Ata, "Kışın sokakta yaşayan dostlarımızın sağlıklı kalabilmeleri ve vücudunu ısıtabilmeleri için diğer mevsimlere oranla yüzde 25-30 daha fazla yiyeceğe ihtiyaçları var, o yüzden sokak hayvanlarına kışın yemek verirken biraz daha cömert olmak gerekiyor. Yuvası sokak olan dostlarımıza biraz daha ilgi göstermek gerekiyor" dedi.
Ürgüp Belediyesi soğuk ve karlı kış günlerinde sokak hayvanları için belirlenen noktalara mama bıraktı.

 

Ürgüp'te Sokak hayvanları Rehabilitasyon merkezi tarafından kısırlaştırılarak tekrar doğaya bırakılan köpeklerin karlı kış günlerinde aç kalmaması için Köpek Bakım Evi ekipleri ilçe genelinde belirlenen noktalara mama bırakıldı.

 

Dışarıda yaşayan köpeklerin mevsim şartlarına göre beslenmelerinin önemli olduğunun altını çizen Ürgüp Belediyesi Bakım Evi Veterineri Havva Ata, "Kışın sokakta yaşayan dostlarımızın sağlıklı kalabilmeleri ve vücudunu ısıtabilmeleri için diğer mevsimlere oranla yüzde 25-30 daha fazla yiyeceğe ihtiyaçları var, o yüzden sokak hayvanlarına kışın yemek verirken biraz daha cömert olmak gerekiyor. Yuvası sokak olan dostlarımıza biraz daha ilgi göstermek gerekiyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.