Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arısoy, Gülşehir'e 'İYİ' Gelmedi

İLÇELER 22.01.2018 - 10:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arısoy, Gülşehir'e 'İYİ' Gelmedi

Gülşehir ilçesine kazandırılan Devlet Hastanesi etrafında bulunan moloz yığınları ve çöpler büyük tepki topluyor.
  AK Parti hükümeti tarafından Gülşehir’e kazandırılan Devlet Hastanesi hizmete girmesinin ardından çevre düzenleme çalışmaları konusunda Gülşehir Belediyesi tarafından sadece seyirci kalınması ise dikkatlerden kaçmadı. Gülşehir halkının sağlıkta daha iyi ve güzel hizmet alması için yaptırılan Devlet Hastanesinin etrafında moloz ve çöp yığınlarının halen bırakılması akıllara Gülşehir Belediyesi’nin ne yapmaya çalıştığı sorularını akıllara getiriyor. Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ilçede bulunan molozları ve çöpleri bir Belediyesinin asli görevi olduğunu unutmuş olmalı ki bu kirli görüntüye halen seyirci kalması büyük tepkilere neden oldu.   İYİ Parti’nin “İYİ Parti Türkiye’ye İyi Gelecek sloganının aksine İYİ Partili Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy ise Gülşehir’de İYİ Parti’nin sloganına adeta atıfta bulunarak moloz ve çöp yığınlarına sadece seyirci kalarak burada ki moloz ve çöp yığınlarının aldırmaması İYİ Parti’nin sloganına ne kadar yakışır takdir siz saygı değer kamuoyunun.   
Gülşehir ilçesine kazandırılan Devlet Hastanesi etrafında bulunan moloz yığınları ve çöpler büyük tepki topluyor.

 

AK Parti hükümeti tarafından Gülşehir’e kazandırılan Devlet Hastanesi hizmete girmesinin ardından çevre düzenleme çalışmaları konusunda Gülşehir Belediyesi tarafından sadece seyirci kalınması ise dikkatlerden kaçmadı. Gülşehir halkının sağlıkta daha iyi ve güzel hizmet alması için yaptırılan Devlet Hastanesinin etrafında moloz ve çöp yığınlarının halen bırakılması akıllara Gülşehir Belediyesi’nin ne yapmaya çalıştığı sorularını akıllara getiriyor. Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ilçede bulunan molozları ve çöpleri bir Belediyesinin asli görevi olduğunu unutmuş olmalı ki bu kirli görüntüye halen seyirci kalması büyük tepkilere neden oldu.

 

İYİ Parti’nin “İYİ Parti Türkiye’ye İyi Gelecek sloganının aksine İYİ Partili Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy ise Gülşehir’de İYİ Parti’nin sloganına adeta atıfta bulunarak moloz ve çöp yığınlarına sadece seyirci kalarak burada ki moloz ve çöp yığınlarının aldırmaması İYİ Parti’nin sloganına ne kadar yakışır takdir siz saygı değer kamuoyunun. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.