Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

2018 Yılı İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı Yapıldı

BELEDİYELER 16.01.2018 - 09:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

2018 Yılı İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Nevşehir Belediyesi’nce oluşturulan ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu’nun 2018 yılı ilk toplantısı gerçekleştirildi.
  Nevşehir Belediyesi’nce oluşturulan ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu’nun 2018 yılı ilk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda kurul yetki görev ve sorumluluklarına ilişkin olarak bilgilendirmelerde bulunuldu.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in talimatı doğrultusunda belediye bünyesinde oluşturulan İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu’nun 2018 yılı ilk toplantısı Belediye Meclis Toplantı salonunda yapıldı.   Kapadokya Ortak Sağlık Güvenlik Birimi(OSGB) İş Güvenliği Uzmanı Yusuf Yalçın, İşyeri hekimi Salim Ulu ve Nevşehir Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Fatih Bozkurt tarafından kurul üyelerine, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunun getirdiği hükümler kapsamında eğitim verildi.
Nevşehir Belediyesi’nce oluşturulan ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu’nun 2018 yılı ilk toplantısı gerçekleştirildi.

 

Nevşehir Belediyesi’nce oluşturulan ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu’nun 2018 yılı ilk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda kurul yetki görev ve sorumluluklarına ilişkin olarak bilgilendirmelerde bulunuldu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in talimatı doğrultusunda belediye bünyesinde oluşturulan İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu’nun 2018 yılı ilk toplantısı Belediye Meclis Toplantı salonunda yapıldı.

 

Kapadokya Ortak Sağlık Güvenlik Birimi(OSGB) İş Güvenliği Uzmanı Yusuf Yalçın, İşyeri hekimi Salim Ulu ve Nevşehir Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Fatih Bozkurt tarafından kurul üyelerine, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunun getirdiği hükümler kapsamında eğitim verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.