Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Kapadokya Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

GÜNCEL 10.01.2018 - 20:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Kapadokya Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kapadokya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
  Kapadokya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Cemiyet Başkanı Osman Koca ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanarak, cemiyet binasında basın mensuplarıyla bir süre sohbet etti.   Vali Aktaş; “Toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına önemli bir görevi üstlenen tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.   Başkan Koca ise; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bizleri unutmayarak ziyaret eden Valimize cemiyetimiz adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kapadokya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

 

Kapadokya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Cemiyet Başkanı Osman Koca ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanarak, cemiyet binasında basın mensuplarıyla bir süre sohbet etti.

 

Vali Aktaş; “Toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına önemli bir görevi üstlenen tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.

 

Başkan Koca ise; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bizleri unutmayarak ziyaret eden Valimize cemiyetimiz adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.