Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Maksanspor, Teknik Direktör Aksoy İle Yollarını Ayırdı

SPOR 07.01.2018 - 10:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Maksanspor, Teknik Direktör Aksoy İle Yollarını Ayırdı

Nevşehir 1.Amatör lig takımlarından Maksanspor, Teknik Direktör Taner Aksoy ile yollarını ayırdı.
  Maksan Otomotiv Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından yapılan açıklama şu şekilde;   "Nevşehir 1.Amatör Küme Ligine bu sezon yükseldik ve takımımızın Teknik Direktörlüğü için  sezon başında Nevşehir de bulunan Teknik Direktörler içinde geçmişi başarılarla dolu  olan Taner Aksoy ile anlaştık. Hocamızın istediği oyuncularında bir çoğunu transfer ettik.Çok iyi bir takım oluşturduk.Ama grubumuz da çok güçlü takımlar var.   Sezonun ilk yarısında Taner Hocamızla çıktığımız 8 maçta 4 mağlubiyet,3 Galibiyet ve 1 Beraberlik alarak 10 puan topladık ve ilk yarıyı 5.sırada tamamladık.1.Amatör Kümede ilk senemiz olduğu için bu sıralama bizim için başarıdır. Bunu da Taner Aksoy hocamızın takıma yaptığı katkıya ve oynattığı futbola borçluyuz. Devre arasında Taner hocamızla çıkan fikir ayrılığımızdan dolayı yollarımızı ayırma kararı aldık. Kulübümüze yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki Antrenörlük hayatında başarılar diliyoruz.Öte yandan takımımıza en kısa sürede bir Teknik Direktör bulup anlaşacağız.Bazı Teknik Direktörlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Ortahisar Belediye spor maçında takımımız yeni hocası ile maça çıkacaktır” denildi.
Nevşehir 1.Amatör lig takımlarından Maksanspor, Teknik Direktör Taner Aksoy ile yollarını ayırdı.

 

Maksan Otomotiv Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

 

"Nevşehir 1.Amatör Küme Ligine bu sezon yükseldik ve takımımızın Teknik Direktörlüğü için  sezon başında Nevşehir de bulunan Teknik Direktörler içinde geçmişi başarılarla dolu  olan Taner Aksoy ile anlaştık. Hocamızın istediği oyuncularında bir çoğunu transfer ettik.Çok iyi bir takım oluşturduk.Ama grubumuz da çok güçlü takımlar var.

 

Sezonun ilk yarısında Taner Hocamızla çıktığımız 8 maçta 4 mağlubiyet,3 Galibiyet ve 1 Beraberlik alarak 10 puan topladık ve ilk yarıyı 5.sırada tamamladık.1.Amatör Kümede ilk senemiz olduğu için bu sıralama bizim için başarıdır. Bunu da Taner Aksoy hocamızın takıma yaptığı katkıya ve oynattığı futbola borçluyuz. Devre arasında Taner hocamızla çıkan fikir ayrılığımızdan dolayı yollarımızı ayırma kararı aldık. Kulübümüze yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki Antrenörlük hayatında başarılar diliyoruz.Öte yandan takımımıza en kısa sürede bir Teknik Direktör bulup anlaşacağız.Bazı Teknik Direktörlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Ortahisar Belediye spor maçında takımımız yeni hocası ile maça çıkacaktır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.