Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Pazarcılar Odası Kongresi Hafta Sonunda Yapılacak

NEVŞEHİR 04.01.2018 - 14:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Pazarcılar Odası Kongresi Hafta Sonunda Yapılacak

Nevşehir Pazarcılar odası olağan kongresi 7 Ocak Pazar günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak.
  Nevşehir’de 2 adayın yarışacağı Pazarcılar Odası olağan kongresi 7 Ocak Pazar günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak. Saat 11.00’de başlayacak olan kongrede mevcut başkan Selim Özmen’i yanı sıra Hüseyin Korkmaz başkanlık için yarışacak.   Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen yaptığı açıklamada, “ Pazarcılar odası olarak olağan kongremizi 7 Ocak Pazar günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştireceğiz. Saat 11.00’de başlayacak olan kongremizde esnaflarımız oy kullanacakken ben tüm halkımızı yapılacak olan kongremizi davet ediyorum” dedi. 
Nevşehir Pazarcılar odası olağan kongresi 7 Ocak Pazar günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak.

 

Nevşehir’de 2 adayın yarışacağı Pazarcılar Odası olağan kongresi 7 Ocak Pazar günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak. Saat 11.00’de başlayacak olan kongrede mevcut başkan Selim Özmen’i yanı sıra Hüseyin Korkmaz başkanlık için yarışacak.

 

Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen yaptığı açıklamada, “ Pazarcılar odası olarak olağan kongremizi 7 Ocak Pazar günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştireceğiz. Saat 11.00’de başlayacak olan kongremizde esnaflarımız oy kullanacakken ben tüm halkımızı yapılacak olan kongremizi davet ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.