Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kapadokya'da Balonlar 5 Günün Ardından Yeniden Havalandı

TURİZM 02.01.2018 - 10:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya'da Balonlar 5 Günün Ardından Yeniden Havalandı

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da sıcak hava balon turları beş günlük aranın ardından bugün havalandı.
  Türkiye’de ve dünyada balon turizminin başkenti olan Kapadokya Bölgesinde sıcak hava balon turları olumsuz hava şartları nedeniyle Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 5 gündür yapılamasının ardından bugün onlarca balon havalandı. Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği balon turu yaklaşık 1 saat boyunca devam etti.   Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından olumsuz hava şartları nedeniyle 28, 29,30,31 Aralık 2017 ve 1 Ocak 2018 tarihinde sıcak hava balon turları iptal edilmişti
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da sıcak hava balon turları beş günlük aranın ardından bugün havalandı.

 

Türkiye’de ve dünyada balon turizminin başkenti olan Kapadokya Bölgesinde sıcak hava balon turları olumsuz hava şartları nedeniyle Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 5 gündür yapılamasının ardından bugün onlarca balon havalandı. Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği balon turu yaklaşık 1 saat boyunca devam etti.

 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından olumsuz hava şartları nedeniyle 28, 29,30,31 Aralık 2017 ve 1 Ocak 2018 tarihinde sıcak hava balon turları iptal edilmişti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.