Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülşehir Belediyespor: 3 Eğitim Gençlikspor:0

SPOR 17.12.2017 - 19:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Belediyespor: 3 Eğitim Gençlikspor:0

1.Amatör Lig A Grubu mücadelesinde Gülşehir Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı.
  1.Amatör Lig A grubu mücadelesinde Gülşehir çim futbol sahasında Gülşehir Belediyespor ile Eğitim Gençlikspor karşılaştı. Gülşehir Belediyespor maçı Ali Demiröz ve Hakan Türkmen’in kaydettiği 2 gol ile maçı 3-0 kazandı.   Bu sonucun ardından Gülşehir Belediyespor 14 puan ile ligin ilk devresini 4.sırada tamamlarken Eğitim Gençlikspor ise 3 puan ile son sırada kaldı. 
1.Amatör Lig A Grubu mücadelesinde Gülşehir Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı.

 

1.Amatör Lig A grubu mücadelesinde Gülşehir çim futbol sahasında Gülşehir Belediyespor ile Eğitim Gençlikspor karşılaştı. Gülşehir Belediyespor maçı Ali Demiröz ve Hakan Türkmen’in kaydettiği 2 gol ile maçı 3-0 kazandı.

 

Bu sonucun ardından Gülşehir Belediyespor 14 puan ile ligin ilk devresini 4.sırada tamamlarken Eğitim Gençlikspor ise 3 puan ile son sırada kaldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.