Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Ürgüp İlçe Başkanlığına Ali Alper Seçildi

SİYASET 04.12.2017 - 08:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP Ürgüp İlçe Başkanlığına Ali Alper Seçildi

CHP Ürgüp İlçe Teşkilatı olağan kongresinde 3 yıldır İlçe Başkanlığı yapan Bekir Demir, görevi emekli Öğretmen Ali Alper'e devretti.
  CHP Ürgüp eski ilçe başkanı Bekir Demir, "Her CHP’linin büyük bir onur, gurur ve şerefle yerine getireceğinden şüphe duymayacağım ilçe başkanlığı görevimin bugün son günüydü. İnanıyorum ve biliyorum ki bu bayrağı bizden teslim alan arkadaşlarımız aynı gurur ve şerefle bu görevi yerine getireceklerdir. CHP Ürgüp İlçe Başkanımız Ali Alper ve yönetim kurulunda görev yapacak olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.   Yeni İlçe Başkanı Ali Alper ise " 3 yıl sureyle üslendiğiniz başkanlık döneminde büyük başarılara imza attınız.  Size çalışma arkadaşlarınıza sahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ediyorum. Siz bizde gönüllerin başkanı olarak iz bıraktınız. Sizlerin engin tecrübelerine her zaman ihtiyacımız vardır. Bundan sonraki yaşamınızda sağlık mutluluk ve huzur diliyorum" dedi.
CHP Ürgüp İlçe Teşkilatı olağan kongresinde 3 yıldır İlçe Başkanlığı yapan Bekir Demir, görevi emekli Öğretmen Ali Alper'e devretti.

 

CHP Ürgüp eski ilçe başkanı Bekir Demir, "Her CHP’linin büyük bir onur, gurur ve şerefle yerine getireceğinden şüphe duymayacağım ilçe başkanlığı görevimin bugün son günüydü. İnanıyorum ve biliyorum ki bu bayrağı bizden teslim alan arkadaşlarımız aynı gurur ve şerefle bu görevi yerine getireceklerdir. CHP Ürgüp İlçe Başkanımız Ali Alper ve yönetim kurulunda görev yapacak olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

 

Yeni İlçe Başkanı Ali Alper ise " 3 yıl sureyle üslendiğiniz başkanlık döneminde büyük başarılara imza attınız.  Size çalışma arkadaşlarınıza sahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ediyorum. Siz bizde gönüllerin başkanı olarak iz bıraktınız. Sizlerin engin tecrübelerine her zaman ihtiyacımız vardır. Bundan sonraki yaşamınızda sağlık mutluluk ve huzur diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.