Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de Liselerarası Futbol Şampiyonası Sona Erdi

SPOR 01.12.2017 - 12:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Liselerarası Futbol Şampiyonası Sona Erdi

Nevşehir’de Okul sporları Federasyonu tarafından düzenlenen liselerarası futbol şampiyonası sonra erdi.
  Okul sporları federasyonu tarafından düzenlenen liselerarası futbol şampiyonası bugün oynanan final maçıyla sona erdi. Oynanan maçlar sonrasında İl birinciliğini özel bir okul elde ederken, ikinciliği Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncülüğü ise merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi, dördüncülüğü ise Nevşehir Lisesi elde etti.   Nevşehir ikinciliğini elde eden Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kupasını futbol il temsilcisi Tolga Karaca verdi. 
Nevşehir’de Okul sporları Federasyonu tarafından düzenlenen liselerarası futbol şampiyonası sonra erdi.

 

Okul sporları federasyonu tarafından düzenlenen liselerarası futbol şampiyonası bugün oynanan final maçıyla sona erdi. Oynanan maçlar sonrasında İl birinciliğini özel bir okul elde ederken, ikinciliği Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncülüğü ise merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi, dördüncülüğü ise Nevşehir Lisesi elde etti.

 

Nevşehir ikinciliğini elde eden Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kupasını futbol il temsilcisi Tolga Karaca verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.