Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gizligider, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı

SİYASET 28.10.2017 - 20:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizligider, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Gizligider yayımlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi;   “Aziz milletimizin türlü imkansızlıklara rağmen bir onur mücadelesi verdiği Kurtuluş Savaşı sonrasında kurduğu devletimizin ve ilan edilen Cumhuriyet’in 94. Yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Köklü bir medeniyetin mirasçıları olan bu aziz millet en zor şartlara ve bütün imkansızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmamış, bağımsızlığından asla taviz vermemiş ve inançla, kararlılıkla sürdürdüğü istiklal mücadelesini zaferle neticelendirmiştir.   Kurtuluş Savaşı sonrası aziz şehitlerimizin kanıyla can verdiği bu vatanda kurulan Türkiye Cumhuriyeti her dönem karanlık odakların gayretleriyle içerden ve dışardan birçok tehdide ve darbe girişimine maruz kalmasına rağmen milletimizin ferasetiyle bu girişimlerin üstesinden gelmiştir. Aradan geçen 94 yılda ülkemiz başta demokrasi olmak üzere ekonomi, eğitim, ulaştırma, sağlık ve birçok alanda önemli mesafeler kat etmiş, köklü tarihi, zengin kültürü ve jeopolitik konumuyla bölgemizin ve İslam coğrafyasının umudu olmuştur. Milletimizin her ferdine ve bizlere düşen görev birliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkarak, devletimize inançla daha çok bağlanarak ve her zaman daha çok çalışarak Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te bölgemizin ve dünyanın en güçlü ve en gelişmiş ülkelerinden biri olmak, gelecek nesillere, evlatlarımıza daha güçlü bir Türkiye bırakmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”
AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Gizligider yayımlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“Aziz milletimizin türlü imkansızlıklara rağmen bir onur mücadelesi verdiği Kurtuluş Savaşı sonrasında kurduğu devletimizin ve ilan edilen Cumhuriyet’in 94. Yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Köklü bir medeniyetin mirasçıları olan bu aziz millet en zor şartlara ve bütün imkansızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmamış, bağımsızlığından asla taviz vermemiş ve inançla, kararlılıkla sürdürdüğü istiklal mücadelesini zaferle neticelendirmiştir.

 

Kurtuluş Savaşı sonrası aziz şehitlerimizin kanıyla can verdiği bu vatanda kurulan Türkiye Cumhuriyeti her dönem karanlık odakların gayretleriyle içerden ve dışardan birçok tehdide ve darbe girişimine maruz kalmasına rağmen milletimizin ferasetiyle bu girişimlerin üstesinden gelmiştir. Aradan geçen 94 yılda ülkemiz başta demokrasi olmak üzere ekonomi, eğitim, ulaştırma, sağlık ve birçok alanda önemli mesafeler kat etmiş, köklü tarihi, zengin kültürü ve jeopolitik konumuyla bölgemizin ve İslam coğrafyasının umudu olmuştur. Milletimizin her ferdine ve bizlere düşen görev birliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkarak, devletimize inançla daha çok bağlanarak ve her zaman daha çok çalışarak Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te bölgemizin ve dünyanın en güçlü ve en gelişmiş ülkelerinden biri olmak, gelecek nesillere, evlatlarımıza daha güçlü bir Türkiye bırakmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.