Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dur İhtarına Uymayan Araçtan Tabanca ve Bıçak Ele Geçirildi

GÜNCEL 26.10.2017 - 09:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Dur İhtarına Uymayan Araçtan Tabanca ve Bıçak Ele Geçirildi

Nevşehir'de dur ihtarına uymayan araçtan tabanca ve bıçak ele geçirilirken araç sürücüsüne yasal işlem yapıldı.
  Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yapmış olduğu uygulamada dur ihtarına uymayarak kaçan araç kovalamaca sonucu yakalandı. Yakalanan araçta yapılan aramada  2 adet bıçak bir adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.   Araç sürücüsüne “Trafik Kurallarına Uymayarak Trafiği Tehlikeye Düşürmek” ve “6136 Sayılı Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanunu’na Muhalefet” suçlarından yasal işlem yapıldığı öğrenildi. 
Nevşehir'de dur ihtarına uymayan araçtan tabanca ve bıçak ele geçirilirken araç sürücüsüne yasal işlem yapıldı.

 

Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yapmış olduğu uygulamada dur ihtarına uymayarak kaçan araç kovalamaca sonucu yakalandı. Yakalanan araçta yapılan aramada  2 adet bıçak bir adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

 

Araç sürücüsüne “Trafik Kurallarına Uymayarak Trafiği Tehlikeye Düşürmek” ve “6136 Sayılı Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanunu’na Muhalefet” suçlarından yasal işlem yapıldığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.