Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Damsa Barajından İncelemelerde Bulundu

İLÇELER 10.10.2017 - 07:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Damsa Barajından İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Damsa Barajında yapımı devam eden kapalı devre sulama inşaatında incelemelerde bulundu.
  Vali İlhami Aktaş’a incelemelerine Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Mustafapaşa Muhtarı Gültekin Kan ve Ayvalı Muhtarı Hasan Çeker eşlik etti.   Vali İlhami Aktaş, Nevşehir Valiliği ve DSİ tarafından yapımına başlanan “Damsa Kapalı Devre Sulama Sistemi” inşaat alanını yerinde inceledi ve buradan da Mustafapaşa Köyü ve Ayvalı Köyü arası 1.Etap yol yapım çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yapımının kısa sürede bitirilmesi yönünde de yetkililere talimatlar vererek, kolaylıklar diledi
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Damsa Barajında yapımı devam eden kapalı devre sulama inşaatında incelemelerde bulundu.

 

Vali İlhami Aktaş’a incelemelerine Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Mustafapaşa Muhtarı Gültekin Kan ve Ayvalı Muhtarı Hasan Çeker eşlik etti.

 

Vali İlhami Aktaş, Nevşehir Valiliği ve DSİ tarafından yapımına başlanan “Damsa Kapalı Devre Sulama Sistemi” inşaat alanını yerinde inceledi ve buradan da Mustafapaşa Köyü ve Ayvalı Köyü arası 1.Etap yol yapım çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yapımının kısa sürede bitirilmesi yönünde de yetkililere talimatlar vererek, kolaylıklar diledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.