Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Göktürk,’Belediye Başkanımız Ünver Görevinin Başındadır’

SİYASET 06.10.2017 - 11:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Göktürk,’Belediye Başkanımız Ünver Görevinin Başındadır’

AK Parti Nevşehir milletvekili Murat Göktürk son günlerde çıkan dedikodulara cevap verdi.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Murat Göktürk son günlerde çıkan dedikodulara cevap verdi.   AK Parti İl Başkanlığı devir teslim töreninde konuşan milletvekili Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver görevinin başında ve hizmetlerine devam etmektedir dedi. Göktürk, “Hasan Başkan, Recep Tayyip Erdoğan tarafından üç dönemdir Belediye başkan adayı yapılmıştır. Belediye Başkanımız halkımızın teveccühü ile üç dönemdir burada Belediye başkanı olarak seçilmiştir. Süreç budur. Bu çerçeve dışında diğerlerini söz söyleme noktasında hiçbir hakkı da yoktur, hukuku da yoktur. Ayrıca bize söylenen istifa et veya diğer noktalarında bir açıklama yapmayı gerektirecek bir hususta yoktur. Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver görevinin başındadır. Ve hizmetlerine devam etmektedir. Biz takip ettiğiniz gibi birlik ve beraberlik içerisinde Nevşehir’imize hizmet etmek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz” dedi. 
AK Parti Nevşehir milletvekili Murat Göktürk son günlerde çıkan dedikodulara cevap verdi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Murat Göktürk son günlerde çıkan dedikodulara cevap verdi.

 

AK Parti İl Başkanlığı devir teslim töreninde konuşan milletvekili Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver görevinin başında ve hizmetlerine devam etmektedir dedi. Göktürk, “Hasan Başkan, Recep Tayyip Erdoğan tarafından üç dönemdir Belediye başkan adayı yapılmıştır. Belediye Başkanımız halkımızın teveccühü ile üç dönemdir burada Belediye başkanı olarak seçilmiştir. Süreç budur. Bu çerçeve dışında diğerlerini söz söyleme noktasında hiçbir hakkı da yoktur, hukuku da yoktur. Ayrıca bize söylenen istifa et veya diğer noktalarında bir açıklama yapmayı gerektirecek bir hususta yoktur. Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver görevinin başındadır. Ve hizmetlerine devam etmektedir. Biz takip ettiğiniz gibi birlik ve beraberlik içerisinde Nevşehir’imize hizmet etmek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.