Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

2017-2018 Öğretim Yılı Altınyıldız Liseleri Açılış Programı Düzenlendi

EĞİTİM 19.09.2017 - 07:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

2017-2018 Öğretim Yılı Altınyıldız Liseleri Açılış Programı Düzenlendi

  Altınyıldız Koleji’nde yapılan program Şehitler için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.   Düzenlenen programa Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu başkanı Ragıp Özaltın, Başkan Yardımcısı Fevzi Karaca, Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat İğdeci, Lise Müdürü Özkan Kılınç, yöneticiler, öğretmenler ve veliler katıldı.   Altınyıldız Fen Lisesi öğrencisi Alperen Kaban, Kapadokya Şiir Şöleni 1.si "15 TEMMUZ UYANIŞ" şiirini seslendirdi.   Öğrenciler adına Mert Kozan’nın konuşmasının ardından Müdür Yardımcısı Korhan Aslaner  bir konuşma yaparak yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diledi.   Özel AltınyıldızLiselerini,ilk derecede kazanan öğrenciler ile her iki TEOG sınavlarında 500 tam puan alan ve Ulusal-Uluslar arası yarışmalarda Türkiye ve Dünya dereceleri kazanan öğrenciler ödüllendirildi.

 

Altınyıldız Koleji’nde yapılan program Şehitler için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.

 

Düzenlenen programa Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu başkanı Ragıp Özaltın, Başkan Yardımcısı Fevzi Karaca, Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat İğdeci, Lise Müdürü Özkan Kılınç, yöneticiler, öğretmenler ve veliler katıldı.

 

Altınyıldız Fen Lisesi öğrencisi Alperen Kaban, Kapadokya Şiir Şöleni 1.si "15 TEMMUZ UYANIŞ" şiirini seslendirdi.

 

Öğrenciler adına Mert Kozan’nın konuşmasının ardından Müdür Yardımcısı Korhan Aslaner  bir konuşma yaparak yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

Özel AltınyıldızLiselerini,ilk derecede kazanan öğrenciler ile her iki TEOG sınavlarında 500 tam puan alan ve Ulusal-Uluslar arası yarışmalarda Türkiye ve Dünya dereceleri kazanan öğrenciler ödüllendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.