Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dikkat, Kurban Bayramında Herkes Kasap Oluyor

GÜNCEL 31.08.2017 - 10:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Dikkat, Kurban Bayramında Herkes Kasap Oluyor

Kurban Bayramı dolayısıyla Nevşehir’de nereye baksanız et çekilir, sucuk doldurulur yazıları ile karşılaşıyorsunuz.
  Kurban Bayramı dolayısıyla Nevşehir’de nereye baksanız et çekilir, sucuk doldurulur yazıları ile karşılaşıyorsunuz.   Her Kurban Bayramında olduğu gibi bu Kurban Bayramında da kasaplardan başka herkes et çekiyor ve sucuk dolduruyor. Nevşehir’de hemen hemen her mahalle arasında karşılaşacağınız “Et çekilir, Sucuk doldurulur” yazısı ise kurban kesecek olan vatandaşları hayretler içerisinde bırakıyor. Nitekim sadece Kurban Bayramlarında kasaplık görevini yapan marketler, bakkallar ve çeşitli benzeri iş yerleri Kurban Bayramı dışında ise normal çalışmalarını yapıyor.   Peki vatandaşlar neden her önüne geçene et çektirsin veya sucuk doldurtsun diyecek olursanız çakma kasaplar çünkü fiyatları ucuza çekiyor ve bu bayramda ne kazanırsam kardır diyor.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak vatandaşlarımızı sahte kasaplar yerine bu mesleği yapan gerçek kasaplar da hijyen ortamlarına uygun etlerini çektirmeyi ve sucuklarını doldurması gerektiğini bir kez daha hatırlatmayı görev biliriz.   
Kurban Bayramı dolayısıyla Nevşehir’de nereye baksanız et çekilir, sucuk doldurulur yazıları ile karşılaşıyorsunuz.

 

Kurban Bayramı dolayısıyla Nevşehir’de nereye baksanız et çekilir, sucuk doldurulur yazıları ile karşılaşıyorsunuz.

 

Her Kurban Bayramında olduğu gibi bu Kurban Bayramında da kasaplardan başka herkes et çekiyor ve sucuk dolduruyor. Nevşehir’de hemen hemen her mahalle arasında karşılaşacağınız “Et çekilir, Sucuk doldurulur” yazısı ise kurban kesecek olan vatandaşları hayretler içerisinde bırakıyor. Nitekim sadece Kurban Bayramlarında kasaplık görevini yapan marketler, bakkallar ve çeşitli benzeri iş yerleri Kurban Bayramı dışında ise normal çalışmalarını yapıyor.

 

Peki vatandaşlar neden her önüne geçene et çektirsin veya sucuk doldurtsun diyecek olursanız çakma kasaplar çünkü fiyatları ucuza çekiyor ve bu bayramda ne kazanırsam kardır diyor.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak vatandaşlarımızı sahte kasaplar yerine bu mesleği yapan gerçek kasaplar da hijyen ortamlarına uygun etlerini çektirmeyi ve sucuklarını doldurması gerektiğini bir kez daha hatırlatmayı görev biliriz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.