Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Açıkgöz Çat Kasabasını Ziyaret Etti

SİYASET 11.08.2017 - 14:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Açıkgöz Çat Kasabasını Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Çat Kasabasını ziyaret etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Çat Kasabasını ziyaret etti. AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Çat kasabasında İşkur, Halk Eğitim Merkezi ve Çat Belediyesi tarafından kadınlara yönelik hizmet veren kursları ziyaret etti. Burada kursiyerler ile bir süre sohbet eden Açıkgöz kursa katılan kadınların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Açıkgöz daha sonra ise kasabada inşaatı devam eden sağlık ocağında incelemelerde bulundu. Burada yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Açıkgöz sağlık ocağının en kısa sürede tamamlanması konusunda talimat verdi. AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün Çat kasabası ziyaretine Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ve AK Parti merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz’de eşlik etti. 
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Çat Kasabasını ziyaret etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Çat Kasabasını ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Çat kasabasında İşkur, Halk Eğitim Merkezi ve Çat Belediyesi tarafından kadınlara yönelik hizmet veren kursları ziyaret etti. Burada kursiyerler ile bir süre sohbet eden Açıkgöz kursa katılan kadınların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Açıkgöz daha sonra ise kasabada inşaatı devam eden sağlık ocağında incelemelerde bulundu. Burada yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Açıkgöz sağlık ocağının en kısa sürede tamamlanması konusunda talimat verdi.

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün Çat kasabası ziyaretine Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ve AK Parti merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz’de eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.