Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Partili Eski Belediye Başkanı AK Parti Teşkilatına Patladı

SİYASET 07.08.2017 - 10:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Partili Eski Belediye Başkanı AK Parti Teşkilatına Patladı

Nevşehir AK Partide açıklamalar ardı ardını devam ederken AK Partili Eski Belediye Başkanı Mustafa Karaman Lale Habere çok özel açıklamalar da bulundu.
Nevşehir AK Partide açıklamalar ardı ardını devam ederken AK Partili Eski Belediye Başkanı Mustafa Karaman Lale Habere çok özel açıklamalar da bulundu.    Eski Belediye Başkanı Mustafa Karaman ‘ın Nevşehir takip eden değil takip edilen haber sitesi www.lalehaber.com sitesine yaptığı açıklamada ;siyasettin onursuz şekilde yapıldığını iddia etti.     Eski Belediye Başkanı Mustafa Karaman haber sitemize yaptığı açıklamalar ise kelimesi kelimesine yayınlıyoruz.   İşte o açıklama  ;  Onursuz siyaset Bize kim fitne ve hain dedi ?   Biz nasıl partiye zarar vermişiz ?   Teşkilatta kimin çıkarları projede ?   Nevşehir teşkilatı olarak ak parti 15 temmuz dahil meydanlara bir kaç şov ve sel fiden başka inmeyenler nasıl kahraman oluyorlar?   Kimler referandum seçim çalışmasında yan gelip yattı Kimler referandum surecinde çalışan kadin kollarımızı engelledi istifaya zorladı?   Kimler secim olmadığı halde çok basarili çalışan ilçe belediye başkanına karşı kapi kapi gezip muhalefet yapıyor?   Kim nerde ikinci üçüncü görevle devleti parselleyip sömürüyor?   Kim referandumda başbakanımızın gençlere gönderdiği mektuplarını yaktırttı ?   Kim davaya gonul vermiş üyelerini ak partiden kaydını sildi ?   Kim hızlı tren hattı başlamadan rant peşine duştu ? Kim reis okullardan çocuklarınızı alin degi halde almadı ?   Kim cumhurbaşkanımızı sosyal medyada komik dansöz paylaşımları yapanları kafur edenleri işe aldı ?   Kim çenesini tutsun diye birilerini cukka makamlara getirdi ?   Kim bahane senin partinden benim karnimi ak partimi doyuruyor diye çıkıştı ?   Kim hülle yolu ile kardeşini danışman yapıp devleti kandırıyor ?   Kendi foya ve entrikalarını su yüzüne çıkaranları kim fitne hain ilan etti ve kim siyasi gücüne güvenerek baskı yapmaya kalktı ?   İste bu yakarda bir kısmini yazdığım soruları belgeli yazdığım açıkladığım için biz fitne olduk. Herkim ki bana belgeli ve gerçek olan partisini davasını çıkarları için kullananlara karşı yapmış olduğum bu çıkışlar için fitneci AK partiye zarar veriyor diyor ise kesinlikle haindir , çıkarcıdır. Ben onurlu bir şekilde AK partiliyim. diye konuştu. 
Nevşehir AK Partide açıklamalar ardı ardını devam ederken AK Partili Eski Belediye Başkanı Mustafa Karaman Lale Habere çok özel açıklamalar da bulundu.

Nevşehir AK Partide açıklamalar ardı ardını devam ederken AK Partili Eski Belediye Başkanı Mustafa Karaman Lale Habere çok özel açıklamalar da bulundu. 

 

Eski Belediye Başkanı Mustafa Karaman ‘ın Nevşehir takip eden değil takip edilen haber sitesi www.lalehaber.com sitesine yaptığı açıklamada ;siyasettin onursuz şekilde yapıldığını iddia etti.  

 

Eski Belediye Başkanı Mustafa Karaman haber sitemize yaptığı açıklamalar ise kelimesi kelimesine yayınlıyoruz.

 

İşte o açıklama  ;  Onursuz siyaset

Bize kim fitne ve hain dedi ?

 

Biz nasıl partiye zarar vermişiz ?

 

Teşkilatta kimin çıkarları projede ?

 

Nevşehir teşkilatı olarak ak parti 15 temmuz dahil meydanlara bir kaç şov ve sel fiden başka inmeyenler nasıl kahraman oluyorlar?

 

Kimler referandum seçim çalışmasında yan gelip yattı Kimler referandum surecinde çalışan kadin kollarımızı engelledi istifaya zorladı?

 

Kimler secim olmadığı halde çok basarili çalışan ilçe belediye başkanına karşı kapi kapi gezip muhalefet yapıyor?

 

Kim nerde ikinci üçüncü görevle devleti parselleyip sömürüyor?

 

Kim referandumda başbakanımızın gençlere gönderdiği mektuplarını yaktırttı ?

 

Kim davaya gonul vermiş üyelerini ak partiden kaydını sildi ?

 

Kim hızlı tren hattı başlamadan rant peşine duştu ? Kim reis okullardan çocuklarınızı alin degi halde almadı ?

 

Kim cumhurbaşkanımızı sosyal medyada komik dansöz paylaşımları yapanları kafur edenleri işe aldı ?

 

Kim çenesini tutsun diye birilerini cukka makamlara getirdi ?

 

Kim bahane senin partinden benim karnimi ak partimi doyuruyor diye çıkıştı ?

 

Kim hülle yolu ile kardeşini danışman yapıp devleti kandırıyor ?

 

Kendi foya ve entrikalarını su yüzüne çıkaranları kim fitne hain ilan etti ve kim siyasi gücüne güvenerek baskı yapmaya kalktı ?

 

İste bu yakarda bir kısmini yazdığım soruları belgeli yazdığım açıkladığım için biz fitne olduk. Herkim ki bana belgeli ve gerçek olan partisini davasını çıkarları için kullananlara karşı yapmış olduğum bu çıkışlar için fitneci AK partiye zarar veriyor diyor ise kesinlikle haindir , çıkarcıdır. Ben onurlu bir şekilde AK partiliyim. diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.