Sitenin sağında bir giydirme reklam

Açıkgöz Nevşehir Yollarını İnşa Eden İşçiler İle Bir Araya Geldi

NEVŞEHİR 31.07.2017 - 14:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz Nevşehir Yollarını İnşa Eden İşçiler İle Bir Araya Geldi

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir İl Özel İdaresinin Üçkuyu Köyü yol şantiyesinde işçiler ile bir araya geldi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir İl Özel İdaresinin Üçkuyu Köyü yol şantiyesinde işçiler ile bir araya geldi.   Nevşehir İl Özel İdaresi Üçkuyu Köyü yol şantiyesinde görev yapan işçiler ile birlikte öğle yemeğinde bir araya gelen Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Çiftçi'de eşlik etti.   Nevşehir İl Özel İdaresi Üçkuyu Köyü yol şantiyesinde yemekten sonra açıklamalarda bulunan  Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, " Özel İdaremizin Üçkuyu Köyü yol şantiyesinde görev yapan fedakar çalışanlarımızla öğle yemeğinde bir araya geldik. Yaklaşık 4 milyonluk dev yol yatırımıyla Nevşehir konforlu ve güvenli ulaşıma kavuşuyor. Hemşerilerimiz her yatırımın en iyisine layık; "Durmak Yok Yola Devam" diye konuştu.        
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir İl Özel İdaresinin Üçkuyu Köyü yol şantiyesinde işçiler ile bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir İl Özel İdaresinin Üçkuyu Köyü yol şantiyesinde işçiler ile bir araya geldi.

 

Nevşehir İl Özel İdaresi Üçkuyu Köyü yol şantiyesinde görev yapan işçiler ile birlikte öğle yemeğinde bir araya gelen Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Çiftçi'de eşlik etti.

 

Nevşehir İl Özel İdaresi Üçkuyu Köyü yol şantiyesinde yemekten sonra açıklamalarda bulunan  Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, " Özel İdaremizin Üçkuyu Köyü yol şantiyesinde görev yapan fedakar çalışanlarımızla öğle yemeğinde bir araya geldik. Yaklaşık 4 milyonluk dev yol yatırımıyla Nevşehir konforlu ve güvenli ulaşıma kavuşuyor. Hemşerilerimiz her yatırımın en iyisine layık; "Durmak Yok Yola Devam" diye konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.