Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir İşkur İl Müdürü Barata İşyerleri Boş Bırakmıyor

NEVŞEHİR 24.07.2017 - 14:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir İşkur İl Müdürü Barata İşyerleri Boş Bırakmıyor

İşkur İl Müdürü Barata İş Sağlığı Ve Güvenliği Kapsamında İşyeri Ziyaretlerine Devam Ediyor
İşkur İl Müdürü Barata İş Sağlığı Ve Güvenliği Kapsamında İşyeri Ziyaretlerine Devam Ediyor   Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde ve Nevşehir İl Merkezinde bulunan işyerlerini ziyaret etti. Az Tehlikeli , Tehlikeli ve Çok Tehlikeli olmak üzere 3 ayrı sınıflandırmada bulunan iş yerlerinde gözlemler yapan Barata İşverenlerle fikir alış verişinde bulundu.   İş Kur olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızın talimatı ile, İş kazalarının ve Meslek Hastalıklarının etkin şekilde önlenebilmesi için İş sağlığı ve Güvenliği konusunda etkili bir politika izlendiğini vurgulayan Barata bu kapsamda çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.   İşçi ve İşverenlerle görüşen Barata İş Kur olarak her zaman Sanayi sektörüne destek olmak için çalıştıklarını belirtti. Ziyaretten ötürü çok memnun kalan işçi ve işverenler Arif Sıddık Barata’ya teşekkürlerini sundular.  
İşkur İl Müdürü Barata İş Sağlığı Ve Güvenliği Kapsamında İşyeri Ziyaretlerine Devam Ediyor

İşkur İl Müdürü Barata İş Sağlığı Ve Güvenliği Kapsamında İşyeri Ziyaretlerine Devam Ediyor

 

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde ve Nevşehir İl Merkezinde bulunan işyerlerini ziyaret etti. Az Tehlikeli , Tehlikeli ve Çok Tehlikeli olmak üzere 3 ayrı sınıflandırmada bulunan iş yerlerinde gözlemler yapan Barata İşverenlerle fikir alış verişinde bulundu.

 

İş Kur olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızın talimatı ile, İş kazalarının ve Meslek Hastalıklarının etkin şekilde önlenebilmesi için İş sağlığı ve Güvenliği konusunda etkili bir politika izlendiğini vurgulayan Barata bu kapsamda çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

 

İşçi ve İşverenlerle görüşen Barata İş Kur olarak her zaman Sanayi sektörüne destek olmak için çalıştıklarını belirtti. Ziyaretten ötürü çok memnun kalan işçi ve işverenler Arif Sıddık Barata’ya teşekkürlerini sundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.