Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Esat Kabaklı Kahramanlık Türkülerini Seslendirdi

GÜNCEL 16.07.2017 - 21:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Esat Kabaklı Kahramanlık Türkülerini Seslendirdi

NEVŞEHİR(İHA)- Nevşehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Erdal Kabaktepe kahramanlık türküleri seslendirdi
  NEVŞEHİR(İHA)- Nevşehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Erdal Kabaklı kahramanlık türküleri seslendirdi Nevşehir’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında Diriliş meydanında sahneye çıkan Erdal Kabaklı etkinliğe gelen binlerce vatandaş ile kahramanlık türkülerini söyledi.   Kabaklı sahneye “Ez oğlum” türküsüyle sahneye çıkarken etkinliğe gelen vatandaşlar hep birlikte sanatçıya eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı.  Burada bir konuşma yapan Kabaklı “ Nevşehir formunuz güzel. 15 Temmuz Egemenlik Kayıtsız şartsız milletindir diyorum ben bu bayrama. Bu bayramın adı o olmalı. Bir tek memlekette, ülkede değil dünyaya hükmettiniz. Siz Gazi milletsiniz. Siz bu işi başardınız. Allah hepinizden binlerce kez razı olsun. Allah bir daha böyle şerefsizlere fırsat vermesin” diye konuştu. Sanatçı Kabaklı yaklaşık iki saat boyunca sevilen türkülerini seslendirdi. 
NEVŞEHİR(İHA)- Nevşehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Erdal Kabaktepe kahramanlık türküleri seslendirdi

 

NEVŞEHİR(İHA)- Nevşehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Erdal Kabaklı kahramanlık türküleri seslendirdi

Nevşehir’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında Diriliş meydanında sahneye çıkan Erdal Kabaklı etkinliğe gelen binlerce vatandaş ile kahramanlık türkülerini söyledi.

 

Kabaklı sahneye “Ez oğlum” türküsüyle sahneye çıkarken etkinliğe gelen vatandaşlar hep birlikte sanatçıya eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı.  Burada bir konuşma yapan Kabaklı “ Nevşehir formunuz güzel. 15 Temmuz Egemenlik Kayıtsız şartsız milletindir diyorum ben bu bayrama. Bu bayramın adı o olmalı. Bir tek memlekette, ülkede değil dünyaya hükmettiniz. Siz Gazi milletsiniz. Siz bu işi başardınız. Allah hepinizden binlerce kez razı olsun. Allah bir daha böyle şerefsizlere fırsat vermesin” diye konuştu.

Sanatçı Kabaklı yaklaşık iki saat boyunca sevilen türkülerini seslendirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.