Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Beşir Derneği Yetimleri Sevindirdi

NEVŞEHİR 18.06.2017 - 12:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Beşir Derneği Yetimleri Sevindirdi

"Bir Yetim Gülerse, Dünya Güler" Beşir Derneği yetimleri sevindirmeye devam ediyor.
Nevşehir Beşir Derneği Yetimleri Sevindirdi Bir Yetim Gülerse, Dünya Güler Beşir Derneği yetimleri sevindirmeye devam ediyor…   Beşir Derneği Temsilciliği Nevşehir, yardım sever gönüllülerin desteğiyle 8 yetim çocuk ve 4 ihtiyaç sahibi ailenin çocuklarına Bayramlık giyecek yardımı yaptı.   Allah Rasûlü -sallâllâhu aleyhi ve sellem- Efendimiz “Bir kimse, müslümanların arasında bulunan bir yetimi alarak yedirip içirmek üzere evine götürürse, affedilmeyecek bir suç işlemediği takdirde, Allah Teâlâ onu mutlakâ cennete koyar.” (Tirmizî, Birr, 14/1917) Bu yapılan anlamlı faaliyetle ilgili açıklamalarda bulunan Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner Düzgün şunları kaydetti. "Bir yetim sevindir dünyalar senindir sloganı ile çıkmış olduğumuz bu hayırlı yolda Ramazan ayının manevi ikliminden istifade ederek Beşir Derneği Nevşehir Temsilciliği olarak yetim ve mahzun evladımızı giydiriyoruz. Gönlü mahzun yavrularımız Hz. Muhammed (s.a.v) emaneti olarak bizlere emanet düsturu ile onlara sahip çıkıyoruz. Nerede mahzun ve mahcup bir gönül var ise orada onlar ile olmak, onlar ile hayatı paylaşmak hedefimizdir. Gönüller yapıp onlar ile bir olmak ve hayatı o küçük yürekler ile anlamlandırmak derdindeyiz. Bizlere bu ve diğer tüm faaliyetlerimizde destek olan tüm bağışçı ve gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım '' dedi.     Yapılan bu anlamlı faaliyetle birlikte miniklerin mutluluğu yüzlerine yansıdı.     NEVŞEHİR BEŞİR DERNEĞİNE ULAŞMAK İÇİN İLETİŞİM NUMARALARI   0535 354 48 79- 0532 684 73 78 E mail adresi: www.besirderneği.org
"Bir Yetim Gülerse, Dünya Güler" Beşir Derneği yetimleri sevindirmeye devam ediyor.

Nevşehir Beşir Derneği Yetimleri Sevindirdi Bir Yetim Gülerse, Dünya Güler Beşir Derneği yetimleri sevindirmeye devam ediyor…

 

Beşir Derneği Temsilciliği Nevşehir, yardım sever gönüllülerin desteğiyle 8 yetim çocuk ve 4 ihtiyaç sahibi ailenin çocuklarına Bayramlık giyecek yardımı yaptı.

 

Allah Rasûlü -sallâllâhu aleyhi ve sellem- Efendimiz “Bir kimse, müslümanların arasında bulunan bir yetimi alarak yedirip içirmek üzere evine götürürse, affedilmeyecek bir suç işlemediği takdirde, Allah Teâlâ onu mutlakâ cennete koyar.” (Tirmizî, Birr, 14/1917) Bu yapılan anlamlı faaliyetle ilgili açıklamalarda bulunan Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner Düzgün şunları kaydetti. "Bir yetim sevindir dünyalar senindir sloganı ile çıkmış olduğumuz bu hayırlı yolda Ramazan ayının manevi ikliminden istifade ederek Beşir Derneği Nevşehir Temsilciliği olarak yetim ve mahzun evladımızı giydiriyoruz. Gönlü mahzun yavrularımız Hz. Muhammed (s.a.v) emaneti olarak bizlere emanet düsturu ile onlara sahip çıkıyoruz. Nerede mahzun ve mahcup bir gönül var ise orada onlar ile olmak, onlar ile hayatı paylaşmak hedefimizdir. Gönüller yapıp onlar ile bir olmak ve hayatı o küçük yürekler ile anlamlandırmak derdindeyiz. Bizlere bu ve diğer tüm faaliyetlerimizde destek olan tüm bağışçı ve gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım '' dedi.

 

 

Yapılan bu anlamlı faaliyetle birlikte miniklerin mutluluğu yüzlerine yansıdı.

 

 

NEVŞEHİR BEŞİR DERNEĞİNE ULAŞMAK İÇİN İLETİŞİM NUMARALARI

 

0535 354 48 79- 0532 684 73 78 E mail adresi: www.besirderneği.org

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.