Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehirli Oruç mu Tutuyor Yoksa Aç mı Kalıyor ?

NEVŞEHİR 05.06.2017 - 11:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Oruç mu Tutuyor Yoksa Aç mı Kalıyor ?

Sosyal ilişkiler, kâmil insan olma, olgun bir bilgeliğe geçiş anlamı taşıyan orucu, bu yıl Nevşehir´in tam manasıyla tutup tutmayacağı merak ediliyor.
Sosyal ilişkiler, kâmil insan olma, olgun bir bilgeliğe geçiş anlamı taşıyan orucu, bu yıl Nevşehir´in tam manasıyla tutup tutmayacağı merak ediliyor.   Çeşit çeşit yemeklerle bezeli gösterişe endeksli FİRAVUN sofralarından ise kaçınılması gerektiği vurgulanıyor.   Ramazan´da iyi bir Ramazan sınavı vermeye çalışan Nevşehir halkının, şimdiden oruçlarını Allah kabul etsin....   Orucun manevi durağı olan, mideden kalbe yükseliş ve bunun bütün davranışlara yansıtılması halinin, Nevşehir´de pek görülmediğini dile getiren gözlemciler, Ramazan boyu şehirde şahsi gerginliklerin had safhaya ulaştığı yorumları yapılıyor.   ORUÇ SADECE MİDEYİ AÇ BIRAKMA DEĞİLDİR !  Trafikte, yolda yürürken, sosyal ilişkilerde insanların geneline yakınında bir stres bir gerginlik bir çatışma hali olduğu bilinirken, bunun orucun maneviyatı ile örtüşmediği, sadece bu tür insanların boşu boşuna aç kaldığı yorumları yapılıyor.   Orucun insanı tepeden tırnağa onaran bir ruh mimarı olduğunu belirten pek çok bilim insanı, davranışlarımızın da bu ayda, daha anlayışlı ve kâmil olması gerektiğini vurguluyorlar.   Ruhun mideden kalbe yükselişi anlamına gelen Ramazan´da, sadece kendi nefsi için yaşayan zavalılardan olmamak için bu kutsal ayda, öksüzün, yetimin, mazlumun düşünülmesi gerektiği vurgulanıyor.  
Sosyal ilişkiler, kâmil insan olma, olgun bir bilgeliğe geçiş anlamı taşıyan orucu, bu yıl Nevşehir´in tam manasıyla tutup tutmayacağı merak ediliyor.

Sosyal ilişkiler, kâmil insan olma, olgun bir bilgeliğe geçiş anlamı taşıyan orucu, bu yıl Nevşehir´in tam manasıyla tutup tutmayacağı merak ediliyor.

 

Çeşit çeşit yemeklerle bezeli gösterişe endeksli FİRAVUN sofralarından ise kaçınılması gerektiği vurgulanıyor.

 

Ramazan´da iyi bir Ramazan sınavı vermeye çalışan Nevşehir halkının, şimdiden oruçlarını Allah kabul etsin....

 

Orucun manevi durağı olan, mideden kalbe yükseliş ve bunun bütün davranışlara yansıtılması halinin, Nevşehir´de pek görülmediğini dile getiren gözlemciler, Ramazan boyu şehirde şahsi gerginliklerin had safhaya ulaştığı yorumları yapılıyor.

 

ORUÇ SADECE MİDEYİ AÇ BIRAKMA DEĞİLDİR ! 

Trafikte, yolda yürürken, sosyal ilişkilerde insanların geneline yakınında bir stres bir gerginlik bir çatışma hali olduğu bilinirken, bunun orucun maneviyatı ile örtüşmediği, sadece bu tür insanların boşu boşuna aç kaldığı yorumları yapılıyor.

 

Orucun insanı tepeden tırnağa onaran bir ruh mimarı olduğunu belirten pek çok bilim insanı, davranışlarımızın da bu ayda, daha anlayışlı ve kâmil olması gerektiğini vurguluyorlar.

 

Ruhun mideden kalbe yükselişi anlamına gelen Ramazan´da, sadece kendi nefsi için yaşayan zavalılardan olmamak için bu kutsal ayda, öksüzün, yetimin, mazlumun düşünülmesi gerektiği vurgulanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.