Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor'da Şimdi Ne Olacak !

NEVŞEHİR 25.05.2017 - 14:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor'da Şimdi Ne Olacak !

ÖZEL HABER - Bu yıl yine Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Nevşehir kentinin güzide takımı Kırmızı beyazlı Nevşehirspor’da işler şimdi ne olacak !
ÖZEL HABER - Bu yıl yine Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Nevşehir kentinin güzide takımı Kırmızı beyazlı Nevşehirspor’da işler şimdi ne olacak !   Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici görevinden istifa etmesi sonrası kentteki tüm spor kamuoyu şoka girdi.   Nevşehirspor Kulüp Başkanlığı görevine 2016-2017 futbol sezonu öncesinde seçilen Muzaffer Leblebici yaptığı yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini geçtiğimiz gün açıkladı.   Nevşehirspor Kulüp Başkanlığı görevinden istifa eden Muzaffer Leblebici’nin yazılı istifa  açıklamasından sonra kent merkezinde özel bir cafede imza için bekleyen futbolcular adeta şok geçirdi.   2016-2017 yılında ücretlerini peşin alan futbolcuların memnun olduğu Nevşehirspor yönetimiyle hemen anlaşma sağlayan futbolcular Başkan Muzaffer Leblebici’nin istifası sonrası apar topar kenti terk ettiler.   Yeni anlaşılan futbolcular Stoper Adem Ercan, Forvet arkası Ahmet,  Gökay Yiğit ve Forvet Hakan Doğan şimdiden Manavgat yolunu tuttular bile..     Peki şimdi Nevşehirspor’a ne  olacak !   Gaziantepli ne bilir deyip Muzaffer Leblebici kadar takıma katkısı olmayan anca konuşanlar  takıma şimdi sahip çıkacak mı ? Nevşehirliyiz demek illa oralı olmak değildir. Kente hizmet etmektir. Nevşehirspor ile anlaşan futbolcular kenti terk ederken hiç kimse engel olamadı mı ?   Nevşehirspor taraftar grupları takımının durumunu merak ediyor. Elinde hiçbir topçusu olmayan takıma kim sahip çıkacak ! 
ÖZEL HABER - Bu yıl yine Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Nevşehir kentinin güzide takımı Kırmızı beyazlı Nevşehirspor’da işler şimdi ne olacak !

ÖZEL HABER - Bu yıl yine Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Nevşehir kentinin güzide takımı Kırmızı beyazlı Nevşehirspor’da işler şimdi ne olacak !

 

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici görevinden istifa etmesi sonrası kentteki tüm spor kamuoyu şoka girdi.

 

Nevşehirspor Kulüp Başkanlığı görevine 2016-2017 futbol sezonu öncesinde seçilen Muzaffer Leblebici yaptığı yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini geçtiğimiz gün açıkladı.

 

Nevşehirspor Kulüp Başkanlığı görevinden istifa eden Muzaffer Leblebici’nin yazılı istifa  açıklamasından sonra kent merkezinde özel bir cafede imza için bekleyen futbolcular adeta şok geçirdi.

 

2016-2017 yılında ücretlerini peşin alan futbolcuların memnun olduğu Nevşehirspor yönetimiyle hemen anlaşma sağlayan futbolcular Başkan Muzaffer Leblebici’nin istifası sonrası apar topar kenti terk ettiler.

 

Yeni anlaşılan futbolcular Stoper Adem Ercan, Forvet arkası Ahmet,  Gökay Yiğit ve Forvet Hakan Doğan şimdiden Manavgat yolunu tuttular bile..  

 

Peki şimdi Nevşehirspor’a ne  olacak !

 

Gaziantepli ne bilir deyip Muzaffer Leblebici kadar takıma katkısı olmayan anca konuşanlar  takıma şimdi sahip çıkacak mı ? Nevşehirliyiz demek illa oralı olmak değildir. Kente hizmet etmektir. Nevşehirspor ile anlaşan futbolcular kenti terk ederken hiç kimse engel olamadı mı ?

 

Nevşehirspor taraftar grupları takımının durumunu merak ediyor. Elinde hiçbir topçusu olmayan takıma kim sahip çıkacak ! 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.