Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

20 Yıldır Her Yağmur Yağdığında Aynı Sefalet

İLÇELER 22.05.2017 - 13:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

20 Yıldır Her Yağmur Yağdığında Aynı Sefalet

Nevşehir Gülşehir ilçesinde yaklaşık 20 yıldır her yağmur yağdığında yaşanan eziyet bugünlerde yine tekrarlandı.
Nevşehir Gülşehir ilçesinde yaklaşık 20 yıldır her yağmur yağdığında yaşanan eziyet bugünlerde yine tekrarlandı.   Nevşehir Gülşehir’in çarşı merkezinde en işle caddesinde bulunan Gülşehir Ticaret Lisesinin altında bulunan dükkanlar yağmur sularının okul bahçesinde birikmesi sonrası iş yerlerinin üzerinde akması şelale şeklinde ilginç görüntülere sebep oluyor.   Nevşehir Gülşehir Kızılırmak Caddesi üzerinde okul bahçesinde şiddetli yağmura karşı toplanan sular 20 yıldır aynı dükkan üzerinde şelale şeklinde akarak tahliye oluyor.   Haliyle sağanak yağmurlu olan günlerde esnaf tepemizden yağmur suyu akacak mı diye tedirgin oluyor.   Yoğun yağmurda cadde üzerine yağan yağmurlar, ara sokaklara akıyor, ara sokaklardaki yağmur oluklarının yetersizliği sokakların sular ile dolması ve göletlerin oluşmasına neden oluyor.   Araç geçişlerinde suların kabarması, yayalara ciddi anlamda sıkıntı yaşatıyor. Yağmurda sıkıntı çeken bazı vatandaşlar; Yetkililerinin kış ayı gelmeden acilen en azından cadde üzerindeki yağmur oluklarına yeterli bakımı yaparak, kifayetsiz kalan bölgelere ilave yağmur oluğu yapması gerekir" diyorlar.   Gülşehir ilçesinde tam şelalenin altında esnaflık yapan İmdat Kayaharman bu duruma yetkililerin çözüm bulmasını istedi. Dükkanlarında nem ve rutubetinde hiç gitmediğini belirtti.   Gülşehir Belediyesi yeni alt yapı projesinde ilçe genelinde başlattığı çalışmalar ile yağmur suları içinde yağmur olukları yaparak bu sorunu çözüme kavuşturmayı amaçlıyor. 
Nevşehir Gülşehir ilçesinde yaklaşık 20 yıldır her yağmur yağdığında yaşanan eziyet bugünlerde yine tekrarlandı.

Nevşehir Gülşehir ilçesinde yaklaşık 20 yıldır her yağmur yağdığında yaşanan eziyet bugünlerde yine tekrarlandı.

 

Nevşehir Gülşehir’in çarşı merkezinde en işle caddesinde bulunan Gülşehir Ticaret Lisesinin altında bulunan dükkanlar yağmur sularının okul bahçesinde birikmesi sonrası iş yerlerinin üzerinde akması şelale şeklinde ilginç görüntülere sebep oluyor.

 

Nevşehir Gülşehir Kızılırmak Caddesi üzerinde okul bahçesinde şiddetli yağmura karşı toplanan sular 20 yıldır aynı dükkan üzerinde şelale şeklinde akarak tahliye oluyor.

 

Haliyle sağanak yağmurlu olan günlerde esnaf tepemizden yağmur suyu akacak mı diye tedirgin oluyor.

 

Yoğun yağmurda cadde üzerine yağan yağmurlar, ara sokaklara akıyor, ara sokaklardaki yağmur oluklarının yetersizliği sokakların sular ile dolması ve göletlerin oluşmasına neden oluyor.

 

Araç geçişlerinde suların kabarması, yayalara ciddi anlamda sıkıntı yaşatıyor. Yağmurda sıkıntı çeken bazı vatandaşlar; Yetkililerinin kış ayı gelmeden acilen en azından cadde üzerindeki yağmur oluklarına yeterli bakımı yaparak, kifayetsiz kalan bölgelere ilave yağmur oluğu yapması gerekir" diyorlar.

 

Gülşehir ilçesinde tam şelalenin altında esnaflık yapan İmdat Kayaharman bu duruma yetkililerin çözüm bulmasını istedi. Dükkanlarında nem ve rutubetinde hiç gitmediğini belirtti.

 

Gülşehir Belediyesi yeni alt yapı projesinde ilçe genelinde başlattığı çalışmalar ile yağmur suları içinde yağmur olukları yaparak bu sorunu çözüme kavuşturmayı amaçlıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.