Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı’da Parke Taşsız Sokak Kalmayacak

NEVŞEHİR 11.05.2017 - 12:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı’da Parke Taşsız Sokak Kalmayacak

Kaymaklı Belediyesi belde genelinde yol sağlıklaştırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Kaymaklı Belediyesi belde genelinde yol sağlıklaştırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.   2016 yılında 60.000 metrekare parke taş döşemesi yapan Kaymaklı Belediyesi’nin hedefi parke taşsız sokak kalmaması. Yeni açılan yollarla birlikte mevcut yolların altyapı çalışmalarının tamamlanması ile beraber kilitli parke taş döşeme işlemine geçiliyor.   Belde genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma: “Ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. İnşallah Kaymaklı’da parke taş döşenmemiş sokak kalmayacak” dedi.   Kış mevsiminin çok çetin geçtiğini ve bu yüzden meydana gelen yol bozulmalarını gidermek içinde çalıştıklarını belirten Başkan Elma, “Vatandaşlarımız ve beldemize gelen misafirlerimiz için çalışıyoruz” dedi.    
Kaymaklı Belediyesi belde genelinde yol sağlıklaştırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kaymaklı Belediyesi belde genelinde yol sağlıklaştırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

2016 yılında 60.000 metrekare parke taş döşemesi yapan Kaymaklı Belediyesi’nin hedefi parke taşsız sokak kalmaması. Yeni açılan yollarla birlikte mevcut yolların altyapı çalışmalarının tamamlanması ile beraber kilitli parke taş döşeme işlemine geçiliyor.

 

Belde genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma: “Ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. İnşallah Kaymaklı’da parke taş döşenmemiş sokak kalmayacak” dedi.

 

Kış mevsiminin çok çetin geçtiğini ve bu yüzden meydana gelen yol bozulmalarını gidermek içinde çalıştıklarını belirten Başkan Elma, “Vatandaşlarımız ve beldemize gelen misafirlerimiz için çalışıyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.