Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'de Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

BELEDİYELER 08.05.2017 - 11:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'de Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2. etap sıcak asfalt çalışmalarına planlanan tarihte başlandı.
Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2. etap sıcak asfalt çalışmalarına planlanan tarihte başlandı.   Ürgüp Belediyesi tarafından planlanan şehir içi yollarda sıcak asfalt kaplama çalışmalarına Mehmet Akif Ersoy Bulvarından başlandı.   Geçen yıl 100.000 m² BSK sıcak asfaltı tamamlayarak kullanıma sunan Ürgüp Belediyesi, bu sezonda da yarım kalan noktalarda planladıkları sıcak asfalt  kaplama çalışmalarına başladı.   Yapılan ihale ile çalışmalarına başlanan Mehmet Akif Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Şehit Turan Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesi'nin sıcak asfalt kaplaması yapılan planlamaya göre 10 gün içerisinde tamamlanarak yollar kullanıma sunulacak.     Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, alt yapının ardından üst yapı çalışmaları kapsamında sıcak asfaltın ardından çarşı içinde kalan Cumhuriyet Meydanı çevresi, Güllüce Caddesi, Dumlupınar Caddesi, Adnan Kahveci Caddesi gibi yolların ise ilerleyen zamanlarda daha özel ve doğal olan andazit kaplama ile yapılacağını belirterek halkımıza en güzel hizmeti sunmaya devam edeceğiz hayırlı olsun. dedi.  
Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2. etap sıcak asfalt çalışmalarına planlanan tarihte başlandı.

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2. etap sıcak asfalt çalışmalarına planlanan tarihte başlandı.

 

Ürgüp Belediyesi tarafından planlanan şehir içi yollarda sıcak asfalt kaplama çalışmalarına Mehmet Akif Ersoy Bulvarından başlandı.

 

Geçen yıl 100.000 m² BSK sıcak asfaltı tamamlayarak kullanıma sunan Ürgüp Belediyesi, bu sezonda da yarım kalan noktalarda planladıkları sıcak asfalt  kaplama çalışmalarına başladı.

 

Yapılan ihale ile çalışmalarına başlanan Mehmet Akif Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Şehit Turan Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesi'nin sıcak asfalt kaplaması yapılan planlamaya göre 10 gün içerisinde tamamlanarak yollar kullanıma sunulacak.

 

 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, alt yapının ardından üst yapı çalışmaları kapsamında sıcak asfaltın ardından çarşı içinde kalan Cumhuriyet Meydanı çevresi, Güllüce Caddesi, Dumlupınar Caddesi, Adnan Kahveci Caddesi gibi yolların ise ilerleyen zamanlarda daha özel ve doğal olan andazit kaplama ile yapılacağını belirterek halkımıza en güzel hizmeti sunmaya devam edeceğiz hayırlı olsun. dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.