Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

3 Mayıs Milliyetçiler Gününde Anlamlı Açılış

İLÇELER 04.05.2017 - 12:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

3 Mayıs Milliyetçiler Gününde Anlamlı Açılış

Ülkü Ocakları Kozaklı İlçe Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.
Ülkü Ocakları Kozaklı İlçe Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı. 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Kozaklı ilçesinde Ülkü Ocakları açılışı ile birleştirilerek kutlandı.   Yapılan açılışa Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven , MHP Milletvekili adayı Sait Yüksel MHP Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Demirci ve Kozaklılı ülkücüler katıldı.   Yapılan açılışın ardından kuranı kerim okundu. Açılan hizmet binasının Türk milletine ve ülkü harekete hayırlı hizmetler yapması dileğiyle dualar edildi.   3 Mayıs Milliyetçiler Gününe rast gelen açılış daha anlam kazandı.              
Ülkü Ocakları Kozaklı İlçe Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

Ülkü Ocakları Kozaklı İlçe Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı. 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Kozaklı ilçesinde Ülkü Ocakları açılışı ile birleştirilerek kutlandı.

 

Yapılan açılışa Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven , MHP Milletvekili adayı Sait Yüksel MHP Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Demirci ve Kozaklılı ülkücüler katıldı.

 

Yapılan açılışın ardından kuranı kerim okundu. Açılan hizmet binasının Türk milletine ve ülkü harekete hayırlı hizmetler yapması dileğiyle dualar edildi.

 

3 Mayıs Milliyetçiler Gününe rast gelen açılış daha anlam kazandı.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.