Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'in Gözde Mekanında Uzun Zamandır WC'ler Arızalı

NEVŞEHİR 03.05.2017 - 14:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'in Gözde Mekanında Uzun Zamandır WC'ler Arızalı

Forum Kapadokya AVM’de 1. kattaki tuvalet ve lavabolar uzun bir zamandır kapısına ‘arızalı’ tabelası asılarak kapatılınca gerek forum çalışanları gerekse foruma gelen ziyaretçi ile müşteriler zor durumlar yaşıyor.
Forum Kapadokya AVM’de 1. kattaki tuvalet ve lavabolar uzun bir zamandır  kapısına ‘arızalı’ tabelası asılarak kapatılınca gerek forum çalışanları gerekse foruma gelen ziyaretçi ile müşteriler zor durumlar yaşıyor.   Nevşehir’in tek mağaza kompleksi olan Forum Kapadokya AVM 1. kattaki tuvaletleri yaklaşık 1,5 aydır kapalı olması vatandaşların tepkisine neden oldu.   Forum Kapadokya’da uzun zaman boyunca 1. kattaki WC ve lavaboların  neden yapılamadığı netlik kazanmamak ile birlikte vatandaşların 2. katta bulunan WC ve lavabolara yönlendiriliyor.   Nevşehir’in sayılı elit yerlerinde olan böyle bir mekanda bu kadar uzun sürece WC ve lavaboların neden yapılmadığı gerek orada bulana çalışalar ve vatandaşların tarafından WC ve lavaboların içerde tadilatta olmamasına rağmen neden kapalı  olduğunu sorgular oldu.   Haberimiz sonrası Nevşehir Forum Kapadokya yetkililerin en kısa zamanda bu sorunu giderip çok yakında WC ve Lavaboları faal hale getireceğini düşünüyoruz.
Forum Kapadokya AVM’de 1. kattaki tuvalet ve lavabolar uzun bir zamandır kapısına ‘arızalı’ tabelası asılarak kapatılınca gerek forum çalışanları gerekse foruma gelen ziyaretçi ile müşteriler zor durumlar yaşıyor.

Forum Kapadokya AVM’de 1. kattaki tuvalet ve lavabolar uzun bir zamandır  kapısına ‘arızalı’ tabelası asılarak kapatılınca gerek forum çalışanları gerekse foruma gelen ziyaretçi ile müşteriler zor durumlar yaşıyor.

 

Nevşehir’in tek mağaza kompleksi olan Forum Kapadokya AVM 1. kattaki tuvaletleri yaklaşık 1,5 aydır kapalı olması vatandaşların tepkisine neden oldu.

 

Forum Kapadokya’da uzun zaman boyunca 1. kattaki WC ve lavaboların  neden yapılamadığı netlik kazanmamak ile birlikte vatandaşların 2. katta bulunan WC ve lavabolara yönlendiriliyor.

 

Nevşehir’in sayılı elit yerlerinde olan böyle bir mekanda bu kadar uzun sürece WC ve lavaboların neden yapılmadığı gerek orada bulana çalışalar ve vatandaşların tarafından WC ve lavaboların içerde tadilatta olmamasına rağmen neden kapalı  olduğunu sorgular oldu.

 

Haberimiz sonrası Nevşehir Forum Kapadokya yetkililerin en kısa zamanda bu sorunu giderip çok yakında WC ve Lavaboları faal hale getireceğini düşünüyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.