Sitenin sağında bir giydirme reklam

1 MAYIS’da En Çok Konuşulan Resim Oldu

GÜNCEL 03.05.2017 - 09:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

1 MAYIS’da En Çok Konuşulan Resim Oldu

Mücahitlerin müttehitleştiği, sosyal demokratların fil dişi saraylara çekildiği günümüzde, emek ve alın teri sömürüsüne kimin karşı duracağı bilinmiyor.
Mücahitlerin müttehitleştiği, sosyal demokratların fil dişi saraylara çekildiği günümüzde, emek ve alın teri sömürüsüne kimin karşı duracağı bilinmiyor. Bir kişiye dokuz pul, dokuz kişiye bir pulun pay edildiği barbar ekonomik kast sisteminin, insan onurunu hiçe sayan anlayışı şiddetle eleştiri alıyor.   Kapitalist baronların insanların kanını ve canını sömürdüğü çağımızda, alın teri ve emeğin yüceliğini diri tutmak için toplumsal bilinçlenme yeniden gündemde. 1 Mayıs’ın sadece sembol olarak kutlanılması yerin, emek sömürüsüne karşı sosyal duyarlılıkların da geliştirilmesi bekleniyor.   Türkiye 1 Mayıs’a hazırlanırken, emek ve alın teri boyutu yeniden gündemde. “İşçinin alın teri kurumadan hakkını verin” medeniyet ölçüsünün berhava edildiği günümüzde, eline maddi gücü geçiren pek çok işverenin emek sömürüsünden kaçınmadığı gözlemleniyor. Asgari ücrete bağımlı hale getirilen gencecik insanlar, marketlerde 10 saat çalışmak zorunda kalarak asgari ücreti bile zar zor alan niceleri, kapitalist baronların obur iştahlarını doyurmak için gece gündüz çalışan emekçilerin, maruz kaldıkları emek sömürüsüne toplumun ne zaman duyarlılık göstererek sosyal sorumluluklar üstleneceği merak konusu.   Türkiye 1 Mayıs’ı işçi bayramı olarak kutlarken, işçinin masum taleplerini marjinal gurupların heder etme arzuları ise şiddetle eleştiriliyor.
Mücahitlerin müttehitleştiği, sosyal demokratların fil dişi saraylara çekildiği günümüzde, emek ve alın teri sömürüsüne kimin karşı duracağı bilinmiyor.

Mücahitlerin müttehitleştiği, sosyal demokratların fil dişi saraylara çekildiği günümüzde, emek ve alın teri sömürüsüne kimin karşı duracağı bilinmiyor. Bir kişiye dokuz pul, dokuz kişiye bir pulun pay edildiği barbar ekonomik kast sisteminin, insan onurunu hiçe sayan anlayışı şiddetle eleştiri alıyor.

 

Kapitalist baronların insanların kanını ve canını sömürdüğü çağımızda, alın teri ve emeğin yüceliğini diri tutmak için toplumsal bilinçlenme yeniden gündemde. 1 Mayıs’ın sadece sembol olarak kutlanılması yerin, emek sömürüsüne karşı sosyal duyarlılıkların da geliştirilmesi bekleniyor.

 

Türkiye 1 Mayıs’a hazırlanırken, emek ve alın teri boyutu yeniden gündemde. “İşçinin alın teri kurumadan hakkını verin” medeniyet ölçüsünün berhava edildiği günümüzde, eline maddi gücü geçiren pek çok işverenin emek sömürüsünden kaçınmadığı gözlemleniyor.

Asgari ücrete bağımlı hale getirilen gencecik insanlar, marketlerde 10 saat çalışmak zorunda kalarak asgari ücreti bile zar zor alan niceleri, kapitalist baronların obur iştahlarını doyurmak için gece gündüz çalışan emekçilerin, maruz kaldıkları emek sömürüsüne toplumun ne zaman duyarlılık göstererek sosyal sorumluluklar üstleneceği merak konusu.

 

Türkiye 1 Mayıs’ı işçi bayramı olarak kutlarken, işçinin masum taleplerini marjinal gurupların heder etme arzuları ise şiddetle eleştiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.