Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

37 Teog Şampiyonuna Ödül Töreni

EĞİTİM 02.05.2017 - 16:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

37 Teog Şampiyonuna Ödül Töreni

Altınyıldız İlköğretim kurumu 8.Sınıf öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı Ortak Sınavlar 2.TEOG’da 498 öğrenci 100 tam puan alarak ve 37 Türkiye 1.liği kazanarak yine kırılması zor bir rekora imza attılar.
Altınyıldız İlköğretim kurumu 8.Sınıf öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı Ortak Sınavlar 2.TEOG’da 498 öğrenci 100 tam puan alarak ve 37 Türkiye 1.liği kazanarak yine kırılması zor bir rekora imza attılar.   2017 TEOG sınavında Türkiye birincisi olan 37 Öğrencimize madalya ve onların bu başarısındaki en büyük pay sahibi olan öğretmenlerimize yapılan törenle çiçek verildi.   LGS,OKS,SBS ve TEOG da Nevşehir'in yıllardır en başarılı okulu olan toplamda 25 Türkiye birinciliği kazanan Altınyıldız İlköğretim Kurumu resmi olmayan rakamlara göre 2017 2.TEOG sınavlarında 37 TÜRKİYE 1.liği daha kazandırarak toplamda 62 TÜRKİYE 1.liği ile yine Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olduğunu tekrar ortaya koydu.   26-27 Nisan Tarihlerinde yapılan 2.TEOG sınavlarında resmi olmayan sonuçlara göre Türkçe dersinden 91 Altınyıldızlı öğrenci Matematik dersinden 68 Altınyıldızlı öğrenci Fen Bilimleri dersinden 78 Altınyıldızlı öğrenci İnkilap Tarihi dersinden 97 Altınyıldızlı öğrenci Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden 71 Altınyıldızlı öğrenci İngilizce dersinden 93 Altınyıldızlı öğrenci soruların tamamını doğru cevaplamış ve toplamda 498 öğrenci 100 tam puan almaya aday olmuşdu.   1.ve 2. TEOG sınavlarının toplamında ise 780 öğrenci 100 tam puan almaya ve 37 Altınyıldızlı Türkiye 1.si olmaya hak kazandılar.   Yapılan törende konuşan Okul müdürü Sayın Mehmet Eravcı ‘Biz bu kurumda geleceğin yöneticilerini, liderlerini yetiştiriyoruz. Sizlerin gelecekte bu ülkeyi yönetecek insanlar olacağınızdan en ufak bir şüphem yoktur.Başarılarınızın devamını diliyorum.’ dedi.   Altınyıldız Koleji yaptığı yazılı açıkalamada ; Başarı ve disipline dayalı okul kültürüyle öğrencilerinin ve velilerinin,destekleriyle eğitim alanında Türkiye’nin en başarılı eğitim kurumları arasında haklı yerini alan Altınyıldız İlköğretim Kurumunun başarılarında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. denildi.  
Altınyıldız İlköğretim kurumu 8.Sınıf öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı Ortak Sınavlar 2.TEOG’da 498 öğrenci 100 tam puan alarak ve 37 Türkiye 1.liği kazanarak yine kırılması zor bir rekora imza attılar.

Altınyıldız İlköğretim kurumu 8.Sınıf öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı Ortak Sınavlar 2.TEOG’da 498 öğrenci 100 tam puan alarak ve 37 Türkiye 1.liği kazanarak yine kırılması zor bir rekora imza attılar.

 

2017 TEOG sınavında Türkiye birincisi olan 37 Öğrencimize madalya ve onların bu başarısındaki en büyük pay sahibi olan öğretmenlerimize yapılan törenle çiçek verildi.

 

LGS,OKS,SBS ve TEOG da Nevşehir'in yıllardır en başarılı okulu olan toplamda 25 Türkiye birinciliği kazanan Altınyıldız İlköğretim Kurumu resmi olmayan rakamlara göre 2017 2.TEOG sınavlarında 37 TÜRKİYE 1.liği daha kazandırarak toplamda 62 TÜRKİYE 1.liği ile yine Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olduğunu tekrar ortaya koydu.

 

26-27 Nisan Tarihlerinde yapılan 2.TEOG sınavlarında resmi olmayan sonuçlara göre

Türkçe dersinden 91 Altınyıldızlı öğrenci

Matematik dersinden 68 Altınyıldızlı öğrenci

Fen Bilimleri dersinden 78 Altınyıldızlı öğrenci

İnkilap Tarihi dersinden 97 Altınyıldızlı öğrenci

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden 71 Altınyıldızlı öğrenci

İngilizce dersinden 93 Altınyıldızlı öğrenci soruların tamamını doğru cevaplamış ve toplamda 498 öğrenci 100 tam puan almaya aday olmuşdu.

 

1.ve 2. TEOG sınavlarının toplamında ise 780 öğrenci 100 tam puan almaya ve 37 Altınyıldızlı Türkiye 1.si olmaya hak kazandılar.

 

Yapılan törende konuşan Okul müdürü Sayın Mehmet Eravcı ‘Biz bu kurumda geleceğin yöneticilerini, liderlerini yetiştiriyoruz. Sizlerin gelecekte bu ülkeyi yönetecek insanlar olacağınızdan en ufak bir şüphem yoktur.Başarılarınızın devamını diliyorum.’ dedi.

 

Altınyıldız Koleji yaptığı yazılı açıkalamada ; Başarı ve disipline dayalı okul kültürüyle öğrencilerinin ve velilerinin,destekleriyle eğitim alanında Türkiye’nin en başarılı eğitim kurumları arasında haklı yerini alan Altınyıldız İlköğretim Kurumunun başarılarında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.