Sitenin sağında bir giydirme reklam

2017 TEOG 'da Kardelen Farkı

EĞİTİM 28.04.2017 - 09:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

2017 TEOG 'da Kardelen Farkı

Nevşehir'in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji, 2017 TEOG sınavlarında büyük başarı elde ederek 11 Türkiye Birinciliği derecesi elde etmeyi başardı.
Nevşehir'in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji, 2017 TEOG sınavlarında büyük başarı elde ederek 11 Türkiye Birinciliği derecesi elde etmeyi başardı.   Henüz resmi olmayan sonuçlara göre sınava giren her 10 Kardelenliden 1'i Türkiye Birinciliği kazanarak Gerçek Başarının Kardelen Koleji'nden geldiğini gösterdi!   26-27 Nisan 2017 tarihleri arasından gerçekleştirilen TEOG-2 sınavlarında Özel Kardelen Koleji 8.sınıf öğrencileri üstün başarı göstererek iyi bir lise için gerekli olan puanları almayı başardılar. Kardelen Koleji öğretmenleri tarafından sınava giren 103 öğrencinin kitapçıkları kontrol edilerek resmi olmayan sonuçlar açıklandı. Resmi olmayan sonuçlara göre; TEOG-2 Türkçe Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 46 Kardelenli, TEOG-2 Matematik Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 32 Kardelenli, TEOG-2 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 44 Kardelenli TEOG-2 Fen Bilimleri Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 45 Kardelenli, TEOG-2 İnkılap Tarihi Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 47 Kardelenli, TEOG-2 İngilizce Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 22 Kardelenli öğrenci büyük bir başarı elde etmişlerdir. Kardelen Koleji yaptığı açıklamada ; Sınava giren 103 Kardelen Koleji öğrencisinden 11'i Türkiye Birinciliği elde etti bunun yanında; 10 Kardelen Koleji öğrencisi 1 yanlış, 13 Kardelen Koleji öğrencisi 2 ve daha az yanlış, 22 Kardelen Koleji öğrencisi ise 3 ve daha az yanlış yaparak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Elde edilen bu büyük başarıda emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizi kutlarız. denildi.  
Nevşehir'in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji, 2017 TEOG sınavlarında büyük başarı elde ederek 11 Türkiye Birinciliği derecesi elde etmeyi başardı.

Nevşehir'in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji, 2017 TEOG sınavlarında büyük başarı elde ederek 11 Türkiye Birinciliği derecesi elde etmeyi başardı.

 

Henüz resmi olmayan sonuçlara göre sınava giren her 10 Kardelenliden 1'i Türkiye Birinciliği kazanarak Gerçek Başarının Kardelen Koleji'nden geldiğini gösterdi!

 

26-27 Nisan 2017 tarihleri arasından gerçekleştirilen TEOG-2 sınavlarında Özel Kardelen Koleji 8.sınıf öğrencileri üstün başarı göstererek iyi bir lise için gerekli olan puanları almayı başardılar. Kardelen Koleji öğretmenleri tarafından sınava giren 103 öğrencinin kitapçıkları kontrol edilerek resmi olmayan sonuçlar açıklandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre;

TEOG-2 Türkçe Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 46 Kardelenli,

TEOG-2 Matematik Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 32 Kardelenli,

TEOG-2 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 44 Kardelenli

TEOG-2 Fen Bilimleri Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 45 Kardelenli,

TEOG-2 İnkılap Tarihi Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 47 Kardelenli,

TEOG-2 İngilizce Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 22 Kardelenli öğrenci büyük bir başarı elde etmişlerdir.

Kardelen Koleji yaptığı açıklamada ; Sınava giren 103 Kardelen Koleji öğrencisinden 11'i Türkiye Birinciliği elde etti bunun yanında; 10 Kardelen Koleji öğrencisi 1 yanlış, 13 Kardelen Koleji öğrencisi 2 ve daha az yanlış, 22 Kardelen Koleji öğrencisi ise 3 ve daha az yanlış yaparak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Elde edilen bu büyük başarıda emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizi kutlarız. denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.