Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Ünver Polis Gününü Kutladı

10.04.2017 - 14:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Ünver Polis Gününü Kutladı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıldönümünü kutlayan Ünver : “ TÜRK POLİSİ, CESARET , FEDAKARLIK VE KAHRAMANLIĞIN SEMBOLÜDÜR” dedi
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıldönümünü kutlayan Ünver : “ TÜRK POLİSİ, CESARET , FEDAKARLIK VE KAHRAMANLIĞIN SEMBOLÜDÜR” dedi   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yıldönümünde de Kahraman Türk Polisi, üstün cesaret ve fedakarlığın sembolü olmayı sürdürdüğünü belirtti.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.   Türk Polis Teşkilatı içerisinde görev üstelenen her emniyet görevlisinin gerektiğinde vatanı, milleti, dini, imanı ve istiklâli için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ve canını hiç çekinmeden verebildiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Hasan Ünver “ Türk Polis Teşkilatımız, Devletimizin demokratik otoritesinin meşru gücünü temsil etmektedir. Ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve güven ortamının demokratik kurallar çerçevesinde sağlanmasını, hür ve demokratik ortamın sürdürülmesini temin etmek Türk Polis Teşkilatımızın en önemli görevidir. Unutulmamalıdır ki; demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında, ancak toplumda huzur ve güvenin sağlanmasıyla mümkündür.” dedi. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisinin bu asil görevini icra ederken, üstün bir cesaret ve fedakarlık ortaya koyduğuna mesajında dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, mesajında şunları kaydetti: “ Kahraman Türk Polisi, üstlendiği tüm görevleri her zaman üstün bir cesaret ve fedakarlıkla yerine getirmiştir. 16 Temmuz hain darbe kalkışması sırasında vatan, millet ve bayrak aşkı ile mücadelesini sürdüren Türk Polis Teşkilatımız mensupları ,ne yazık ki bir avuç vatan haininin saldırısına maruz kalmış ve bir çok polis kardeşimiz şehadet mertebesine yükselmiştir. Yasadışı bölücü terör örgütlerine karşı yürütülen mücadelede vatanı, milleti, dini , bayrağı ve İstiklâli uğruna hiç çekinmeden canını toprağa vermekten asla çekinmeyen emniyet mensuplarımız, eşine tarihte az rastlanır kahramanlık destanları yazmıştır. Milletimizin birlik ve beraberliğinin tesis edilmesi yönünde Türk Silahlı Kuvvetlerimiz personelleri ile gerektiğinde iç içe etkin mücadele veren kahraman polis kardeşlerimizin bu anlamlı haftalarını tebrik ediyor, atalarımızın bize vatan kıldığı bu topraklarda hür ve özgür bir şekilde yaşamamız için ailesini, çocuğunu ve geleceğini hiç düşünmeden canını veren polis kardeşlerimizin aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyor, tüm Türk Polis Teşkilatımız personellerini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” diye konuştu.  
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıldönümünü kutlayan Ünver : “ TÜRK POLİSİ, CESARET , FEDAKARLIK VE KAHRAMANLIĞIN SEMBOLÜDÜR” dedi

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıldönümünü kutlayan Ünver : “ TÜRK POLİSİ, CESARET , FEDAKARLIK VE KAHRAMANLIĞIN SEMBOLÜDÜR” dedi

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yıldönümünde de Kahraman Türk Polisi, üstün cesaret ve fedakarlığın sembolü olmayı sürdürdüğünü belirtti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

 

Türk Polis Teşkilatı içerisinde görev üstelenen her emniyet görevlisinin gerektiğinde vatanı, milleti, dini, imanı ve istiklâli için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ve canını hiç çekinmeden verebildiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Hasan Ünver “ Türk Polis Teşkilatımız, Devletimizin demokratik otoritesinin meşru gücünü temsil etmektedir. Ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve güven ortamının demokratik kurallar çerçevesinde sağlanmasını, hür ve demokratik ortamın sürdürülmesini temin etmek Türk Polis Teşkilatımızın en önemli görevidir. Unutulmamalıdır ki; demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında, ancak toplumda huzur ve güvenin sağlanmasıyla mümkündür.” dedi.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisinin bu asil görevini icra ederken, üstün bir cesaret ve fedakarlık ortaya koyduğuna mesajında dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, mesajında şunları kaydetti: “ Kahraman Türk Polisi, üstlendiği tüm görevleri her zaman üstün bir cesaret ve fedakarlıkla yerine getirmiştir. 16 Temmuz hain darbe kalkışması sırasında vatan, millet ve bayrak aşkı ile mücadelesini sürdüren Türk Polis Teşkilatımız mensupları ,ne yazık ki bir avuç vatan haininin saldırısına maruz kalmış ve bir çok polis kardeşimiz şehadet mertebesine yükselmiştir. Yasadışı bölücü terör örgütlerine karşı yürütülen mücadelede vatanı, milleti, dini , bayrağı ve İstiklâli uğruna hiç çekinmeden canını toprağa vermekten asla çekinmeyen emniyet mensuplarımız, eşine tarihte az rastlanır kahramanlık destanları yazmıştır. Milletimizin birlik ve beraberliğinin tesis edilmesi yönünde Türk Silahlı Kuvvetlerimiz personelleri ile gerektiğinde iç içe etkin mücadele veren kahraman polis kardeşlerimizin bu anlamlı haftalarını tebrik ediyor, atalarımızın bize vatan kıldığı bu topraklarda hür ve özgür bir şekilde yaşamamız için ailesini, çocuğunu ve geleceğini hiç düşünmeden canını veren polis kardeşlerimizin aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyor, tüm Türk Polis Teşkilatımız personellerini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.