Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

35 Aile Alışverişini Para Geçmeyen Marketten Yaptı

NEVŞEHİR 13.03.2017 - 10:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

35 Aile Alışverişini Para Geçmeyen Marketten Yaptı

Beşir Derneğinin yapmış olduğu Sosyal inceleme sonucunda belirlenen 35 aileye paranın geçmediği markette alışverişlerini yaparak huzurlu bir şekilde evlerine dönmelerini sağladı.
Beşir Derneğinin yapmış olduğu Sosyal inceleme sonucunda belirlenen 35 aileye paranın geçmediği markette alışverişlerini yaparak huzurlu bir şekilde evlerine dönmelerini sağladı.   Nevşehir´de faaliyetlerine ara vermeden devam eden Beşir Derneği yardım severlerin yapmış olduğu bağışlar ile Nevşehir merkez ve ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli olarak yardım yapılmaktadır.   "Bir mümin, aç bir mümini doyurursa, Allah da o kimseyi cennet meyveleriyle doyuracaktır. Yine bir mümin, susuz kalan bir mümine bir şeyler içirip susuzluğunu giderirse, Allah kıyamette ona (misk ile mühürlenmiş lezzetli bir içecek olan) 'Rahîk-ı Mahtûm'dan içirecektir. Yine bir mümin, elbiseye ihtiyacı olan bir mümini giydirirse, Allah da ona cennetin yemyeşil elbiselerinden giydirecektir." (Tirmizî, Kıyâme, 18) hadis-i şerifte yardımlaşmanın fazileti çerçevesinde yardımlarımıza aralıksız devam edilecektir.   Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Taner Düzgün Derneğin yürüttüğü faaliyetleri şu şekilde sıraladı; - Her ay düzenli olarak belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapılması -Ramazan ayı kumanya ve erzak yardımları -Ramazan ayı iftar programları -Adaklık ve akika kurbanları kesim faaliyetleri - Halep’teki Müslüman kardeşlerimize gıda yardımları Düzgün; “Yeryüzündeki ihtiyaçlı son insana ulaşıncaya kadar çalışacağız. Yoksul ailelere yönelik olarak yürüttüğümüz yardım çalışmalarına yaptığı bağışlarla katkıda bulunan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz ”dedi. Siz de yardıma muhtaç bir aileyi sevindirmek istiyorsanız, aşağıdaki irtibat numaralarını arayarak hem bilgi alabilirsiniz hem de yapılan hizmetleri elektronik ortamdan takip edebilirsiniz. İletişim bilgileri Telefon 0532 684 73 78 - 0535 354 48 79 www.besirderneği.org  
Beşir Derneğinin yapmış olduğu Sosyal inceleme sonucunda belirlenen 35 aileye paranın geçmediği markette alışverişlerini yaparak huzurlu bir şekilde evlerine dönmelerini sağladı.

Beşir Derneğinin yapmış olduğu Sosyal inceleme sonucunda belirlenen 35 aileye paranın geçmediği markette alışverişlerini yaparak huzurlu bir şekilde evlerine dönmelerini sağladı.

 

Nevşehir´de faaliyetlerine ara vermeden devam eden Beşir Derneği yardım severlerin yapmış olduğu bağışlar ile Nevşehir merkez ve ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli olarak yardım yapılmaktadır.

 

"Bir mümin, aç bir mümini doyurursa, Allah da o kimseyi cennet meyveleriyle doyuracaktır. Yine bir mümin, susuz kalan bir mümine bir şeyler içirip susuzluğunu giderirse, Allah kıyamette ona (misk ile mühürlenmiş lezzetli bir içecek olan) 'Rahîk-ı Mahtûm'dan içirecektir. Yine bir mümin, elbiseye ihtiyacı olan bir mümini giydirirse, Allah da ona cennetin yemyeşil elbiselerinden giydirecektir." (Tirmizî, Kıyâme, 18) hadis-i şerifte yardımlaşmanın fazileti çerçevesinde yardımlarımıza aralıksız devam edilecektir.

 

Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Taner Düzgün Derneğin yürüttüğü faaliyetleri şu şekilde sıraladı;

- Her ay düzenli olarak belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapılması

-Ramazan ayı kumanya ve erzak yardımları

-Ramazan ayı iftar programları

-Adaklık ve akika kurbanları kesim faaliyetleri

- Halep’teki Müslüman kardeşlerimize gıda yardımları

Düzgün; “Yeryüzündeki ihtiyaçlı son insana ulaşıncaya kadar çalışacağız. Yoksul ailelere yönelik olarak yürüttüğümüz yardım çalışmalarına yaptığı bağışlarla katkıda bulunan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz ”dedi.

Siz de yardıma muhtaç bir aileyi sevindirmek istiyorsanız, aşağıdaki irtibat numaralarını arayarak hem bilgi alabilirsiniz hem de yapılan hizmetleri elektronik ortamdan takip edebilirsiniz.

İletişim bilgileri

Telefon 0532 684 73 78 - 0535 354 48 79

www.besirderneği.org

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.