Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızlı Filenin Sultanları Erzincan'da

EĞİTİM 08.03.2017 - 15:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızlı Filenin Sultanları Erzincan'da

Altınyıldız Lise Voleybol Takımı Grup Maçlarına Katılıyor
Altınyıldız Lise Voleybol Takımı Grup Maçlarına Katılıyor.   Her alanda başarılarıyla ilimizin gururu, Türkiye'nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji Nevşehir'i başarıyla temsil etmeye devam ediyor.   Lise Kız Voleybol Takımımız grup maçları için Erzincan'a gitti.   Nevşehir 1.si Voleybolcuları Antrenörleri Aylin Feralan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Uğurlu ile birlikte 8-11 Mart 2017 tarihlerinde Erzincan'da Türkiye Yarı Finallerine katılabilmek için mücadele edecekler.     
Altınyıldız Lise Voleybol Takımı Grup Maçlarına Katılıyor

Altınyıldız Lise Voleybol Takımı Grup Maçlarına Katılıyor.

 

Her alanda başarılarıyla ilimizin gururu, Türkiye'nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji Nevşehir'i başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

 

Lise Kız Voleybol Takımımız grup maçları için Erzincan'a gitti.

 

Nevşehir 1.si Voleybolcuları Antrenörleri Aylin Feralan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Uğurlu ile birlikte 8-11 Mart 2017 tarihlerinde Erzincan'da Türkiye Yarı Finallerine katılabilmek için mücadele edecekler. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.