Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Bursluluk Sınavına Nevşehir Halkından Büyük İlgi !

EĞİTİM 04.03.2017 - 15:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Bursluluk Sınavına Nevşehir Halkından Büyük İlgi !

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde Zorlu Hava Şartlarına Rağmen Yoğun Katılım İle 4.Sınıflar Bursluluk Sınavı Gerçekleştirildi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde Zorlu Hava Şartlarına Rağmen Yoğun Katılım İle 4.Sınıflar Bursluluk Sınavı Gerçekleştirildi.   Özel Kardelen Koleji’nde bugün saat 10.00’da başlayan 4.sınıflar bursluluk sınavı kıştan kalan soğuk hava şartlarına rağmen yoğun katılımla gerçekleştirdi. Kardelen Koleji öğretmen ve personellerinin özverili çalışması ile yoğun güvenlik önlemi altında gerçekleştirilen sınava Nevşehir halkı büyük ilgi gösterdi.   Sınavın sona ermesinin ardından, Özel Kardelen Koleji ilköğretim müdürü Faruk ÇAMCI şu açıklamalarda bulundu; “Saygıdeğer vatandaşlarımızın bu sınava göstermiş olduğu büyük ilgi ve teveccühe teşekkür ediyoruz. Zorlu hava şartlarına rağmen yaptığımız bu sınavda inşallah çocuklarımız çok güzel sonuçlar alacaktır. Bu sınavlarla 4. Sınıf yavrularımızı ortaokullaşmaya yönelik adımlarını hızlandırmalarına katkı sağlamış oluyoruz. Biz Kardelen Koleji olarak çocuklarımızın geleceği için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda çocuklarımızı Türkiye’nin en iyi Lise ve Üniversitelerine yerleştirmeye kararlı olduğumuzu belirtmek isterim. Yapmış olduğumuz bu sınavın cevap anahtarını gün içerisinde internet sitemizde yayınlayıp önümüzdeki hafta içerisinde sınav sonuçlarını açıklayacağız. Şunu hiçbir zaman unutmayalım, iyi bir gelecek iyi bir eğitimin yolundan geçmektedir bizlerde çocuklarımıza iyi bir eğitimin kapılarını sonuna kadar açıyoruz.” dedi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde Zorlu Hava Şartlarına Rağmen Yoğun Katılım İle 4.Sınıflar Bursluluk Sınavı Gerçekleştirildi.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde Zorlu Hava Şartlarına Rağmen Yoğun Katılım İle 4.Sınıflar Bursluluk Sınavı Gerçekleştirildi.

 

Özel Kardelen Koleji’nde bugün saat 10.00’da başlayan 4.sınıflar bursluluk sınavı kıştan kalan soğuk hava şartlarına rağmen yoğun katılımla gerçekleştirdi. Kardelen Koleji öğretmen ve personellerinin özverili çalışması ile yoğun güvenlik önlemi altında gerçekleştirilen sınava Nevşehir halkı büyük ilgi gösterdi.

 

Sınavın sona ermesinin ardından, Özel Kardelen Koleji ilköğretim müdürü Faruk ÇAMCI şu açıklamalarda bulundu; “Saygıdeğer vatandaşlarımızın bu sınava göstermiş olduğu büyük ilgi ve teveccühe teşekkür ediyoruz. Zorlu hava şartlarına rağmen yaptığımız bu sınavda inşallah çocuklarımız çok güzel sonuçlar alacaktır. Bu sınavlarla 4. Sınıf yavrularımızı ortaokullaşmaya yönelik adımlarını hızlandırmalarına katkı sağlamış oluyoruz. Biz Kardelen Koleji olarak çocuklarımızın geleceği için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda çocuklarımızı Türkiye’nin en iyi Lise ve Üniversitelerine yerleştirmeye kararlı olduğumuzu belirtmek isterim. Yapmış olduğumuz bu sınavın cevap anahtarını gün içerisinde internet sitemizde yayınlayıp önümüzdeki hafta içerisinde sınav sonuçlarını açıklayacağız. Şunu hiçbir zaman unutmayalım, iyi bir gelecek iyi bir eğitimin yolundan geçmektedir bizlerde çocuklarımıza iyi bir eğitimin kapılarını sonuna kadar açıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.