Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de Esnaf Kan Ağlıyor İş Yok - Para Yok

NEVŞEHİR 03.03.2017 - 08:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Esnaf Kan Ağlıyor İş Yok - Para Yok

Türkiye genelinde ikinci el otomobil alım-satımı yapan Oto Galericiler esnafı, ayda bir araç bile satamadıklarını ve bunun nedeninin ise dövizdeki yükseliş ile ekonomideki dalgalanmalara bağlı olduğunu söyledi.
Türkiye genelinde  ikinci el otomobil alım-satımı yapan Oto Galericiler esnafı, ayda bir araç bile satamadıklarını ve bunun nedeninin ise dövizdeki yükseliş ile ekonomideki dalgalanmalara bağlı olduğunu söyledi.   15 Temmuz darbe girişimi ve döviz kurları ile ekonomideki dalgalanmaların kendilerini olumsuz yönde etkilediğini belirten galerici esnafı, ikinci araç alım-satımında ciddi bir düşüş yaşandığını belirttiler.   Vatandaşın eskiye oranla lüks araç alım oranın düşmesine rağmen satış yapamadıklarını söyleyen esnaf, bir zamanlar tıklım tıklım dolu olan iş yerlerini şimdi sadece günlerini geçirmek için bir büro olarak kullandıklarını ifade ettiler.   Döviz kurları ile ekonomideki dalgalanmaların satışlarını olumsuz yönde etkilediğini belirten Nevşehir galerici esnafı, internet üzerinden gerçekleştirilen otomobil satışlarının da galericileri olumsuz etkilediğini söyledi.   Galericiler olarak eski günlerini bir türlü yakalayamadıklarını dile getiren esnaf, “Piyasada ciddi anlamda durgunluk var. Şu an galericiler, eski günlerini bir türlü yakalayamıyor. Araç satışlarının internet üzerinden de yapılması bizi olumsuz etkiliyor. Vatandaşlar daha çok internet üzerinden araç alımı tercih ediyor. Bu da haliyle ikinci el araç satışı yapan esnaf etkiliyor. Vatandaşta uygun ve sıfıra yakın araç istiyor. Piyasayı daha çok internet üzerinden yapılan araç satışları etkiliyor.” ifade etti.    
Türkiye genelinde ikinci el otomobil alım-satımı yapan Oto Galericiler esnafı, ayda bir araç bile satamadıklarını ve bunun nedeninin ise dövizdeki yükseliş ile ekonomideki dalgalanmalara bağlı olduğunu söyledi.

Türkiye genelinde  ikinci el otomobil alım-satımı yapan Oto Galericiler esnafı, ayda bir araç bile satamadıklarını ve bunun nedeninin ise dövizdeki yükseliş ile ekonomideki dalgalanmalara bağlı olduğunu söyledi.

 

15 Temmuz darbe girişimi ve döviz kurları ile ekonomideki dalgalanmaların kendilerini olumsuz yönde etkilediğini belirten galerici esnafı, ikinci araç alım-satımında ciddi bir düşüş yaşandığını belirttiler.

 

Vatandaşın eskiye oranla lüks araç alım oranın düşmesine rağmen satış yapamadıklarını söyleyen esnaf, bir zamanlar tıklım tıklım dolu olan iş yerlerini şimdi sadece günlerini geçirmek için bir büro olarak kullandıklarını ifade ettiler.

 

Döviz kurları ile ekonomideki dalgalanmaların satışlarını olumsuz yönde etkilediğini belirten Nevşehir galerici esnafı, internet üzerinden gerçekleştirilen otomobil satışlarının da galericileri olumsuz etkilediğini söyledi.

 

Galericiler olarak eski günlerini bir türlü yakalayamadıklarını dile getiren esnaf, “Piyasada ciddi anlamda durgunluk var. Şu an galericiler, eski günlerini bir türlü yakalayamıyor. Araç satışlarının internet üzerinden de yapılması bizi olumsuz etkiliyor. Vatandaşlar daha çok internet üzerinden araç alımı tercih ediyor. Bu da haliyle ikinci el araç satışı yapan esnaf etkiliyor. Vatandaşta uygun ve sıfıra yakın araç istiyor. Piyasayı daha çok internet üzerinden yapılan araç satışları etkiliyor.” ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.