Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenler İtfaiyeci Oldu

EĞİTİM 27.02.2017 - 13:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenler İtfaiyeci Oldu

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Anaokulu Öğrencileri Nevşehir İtfaiye Müdürlüğünü Ziyaret Ederek Bilgilendirme Semineri Aldılar.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Anaokulu Öğrencileri Nevşehir İtfaiye Müdürlüğünü Ziyaret Ederek Bilgilendirme Semineri Aldılar.   Özel Kardelen Koleji anasınıfı öğrencileri Sivil Savunma etkinliği kapsamında Nevşehir itfaiye müdürlüğünü gezerek itfaiye erlerinin çalışma şartlarını yerinde gördüler.   İtfaiye müdürlüğü konferans salonunda verilen semineri öğrenciler ilgi ve dikkatle dinlediler. İtfaiye Eri Abdullah Yalçın öğrencilerin bir itfaiyeci gibi hmeleri için öğrencilere itfaiye kıyafetleri dağıtarak itfaiye ekibinin görevleri hakkında bilgiler verdi.   Seminerin ardından öğrenciler araçların bulunduğu garaja inerek itfaiye aracında kullanılan malzemeler hakkında bilgi aldılar. Öğrenciler açısından daha gerçekçi ve eğitici olması için itfaiye erleri tarafından acil toplanma ve ihbara çıkış yapma tatbikatı yapıldı. Öğrencilerin ilgisini ve dikkatini çeken tatbikat sonrasında öğrenciler tek tek itfaiye araçlarına binerek keyifli dakikalar geçirdiler.   Kardelen Koleji yetkilisi yaptığı açıklamada olarak bizleri kabul eden ve bilgilendirme semineri verdikleri için itfaiye müdürü Gökhan Açık ile tüm itfaiye personeline teşekkürlerimizi sunarız. diye konuştu.      
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Anaokulu Öğrencileri Nevşehir İtfaiye Müdürlüğünü Ziyaret Ederek Bilgilendirme Semineri Aldılar.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Anaokulu Öğrencileri Nevşehir İtfaiye Müdürlüğünü Ziyaret Ederek Bilgilendirme Semineri Aldılar.

 

Özel Kardelen Koleji anasınıfı öğrencileri Sivil Savunma etkinliği kapsamında Nevşehir itfaiye müdürlüğünü gezerek itfaiye erlerinin çalışma şartlarını yerinde gördüler.

 

İtfaiye müdürlüğü konferans salonunda verilen semineri öğrenciler ilgi ve dikkatle dinlediler. İtfaiye Eri Abdullah Yalçın öğrencilerin bir itfaiyeci gibi hmeleri için öğrencilere itfaiye kıyafetleri dağıtarak itfaiye ekibinin görevleri hakkında bilgiler verdi.

 

Seminerin ardından öğrenciler araçların bulunduğu garaja inerek itfaiye aracında kullanılan malzemeler hakkında bilgi aldılar. Öğrenciler açısından daha gerçekçi ve eğitici olması için itfaiye erleri tarafından acil toplanma ve ihbara çıkış yapma tatbikatı yapıldı. Öğrencilerin ilgisini ve dikkatini çeken tatbikat sonrasında öğrenciler tek tek itfaiye araçlarına binerek keyifli dakikalar geçirdiler.

 

Kardelen Koleji yetkilisi yaptığı açıklamada olarak bizleri kabul eden ve bilgilendirme semineri verdikleri için itfaiye müdürü Gökhan Açık ile tüm itfaiye personeline teşekkürlerimizi sunarız. diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.